Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var så utrolig positiv etter de første 5 minuttene av kampen og spesielt da scoringen satt på starten av 2. Men fy faen så kjipt sluttresultatet ble. Personlig er jeg veldig fornøyd med spillet, som satt veldig bra, men med en uerfaren og aggresiv Shelvey samnt en ape-dommer gikk det ikke i dag. Håper at Agger kommer seg tilbake så fort som mulig.

 

Jeg synes det står stor respekt av den jobben Glen gjorde i dag! Det var jo en grunn til at Valencia ikke fikk til noe pluss at Johnson var perfekt markeringsmessig, noe han har sletet med før. Nå må vi faen meg skjerpe oss på onsdag.

Lenke til kommentar

Jeg hadde ingen forventninger til kampen på forhånd, men jeg hadde håpet at den ikke ville bli avgjort av håpløse dommeravgjørelser. Men det var jo akkurat det som skjedde. Det irriterer. Ellers er jeg ikke like pessimist som mange andre. Vi rundspiller United, selv med 10 mann - og vi benytter unge, urutinerte spillere i store deler av kampen, som absolutt ikke gjorde seg bort. Det lover godt for framtiden. Alle lag har som regel en downperiode iløpet av sesongen, greit å gjøre oss ferdig med den i så tidlig av sesongen.

Lenke til kommentar
‎@shelveyJ (Jonjo Shelvey's official twitter account)

"I apologise to the fans for getting sent off but no way i was pulling out that tackle in a game of that importance. Im sorry

I have also apologised to sir Alex , just where I come from people don't grass people up to get someone sent off.

 

Rimelig tåpelig å si sånt når det var en takling i et helt ufarlig område, men det sier vel mye om hvor uerfaren han er.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

Nå har jeg lest en del på diverse fora, og en gjenganger er spørsmålet om hvem som skal score for oss. Brendan Rodgers har allerede nevnt det, og jeg er helt enig. Det er et kollektivt ansvar; alle må score. Det vil også ta vekk det enorme forventningspresset blant annet Suárez (og til dels Borini) opplever for tiden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...