Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

United-fansen er vel først og fremst misfornøyde med holdningen og kroppsspråket til Berba. Han er ekstremt god i det oppbyggende spillet og er ingen typisk måltyv. Hernandez er mer lik Torres selv om sistnevntes teknikk med ballen er av en annen verden.

 

At United-fansen hadde valgt Rooney fremfor Berbatov er vel av den enkle grunn at Rooney er topp-3 av spisser i verden og vår beste spiller. Berba er god, men ikke god.

Lenke til kommentar

Sto og vippet mellom Berba og Hernandez, men kom til at Hernandez ikke har bevist over lengre tid hva han er god for enda. Og sutrer ikke ManU-fansen over at Berba gjør lite på banen, samtidig som han scorer mye mål? I mine øre eksakt det samme vi har sagt om Torres.

Haha, er du helt brød? Berbatov er en kunstner med ball, Torres har teknikk som ei kråke. De to er så forskjellig som du får det. Berbas svakheter går på (mangel på) effektivtet, latskap og kroppspråk. Fotballmessig er han deiligere enn Messi og det mener jeg oppritikg. Touchet hans er vanvittig og elgansen er for dum. Når berba er "på" så bæsjer han på spillere. Problemet jeg og mange har med Berbatov er han er et luksusdyr som er ekstremt provoserende når han ikke har dagen, noe som er litt for ofte. En mye bedre spiller enn Torres, men en mye svakere målgjører, ergo er/var Torres en bedre spiss. Hernandez har mange av de samme egenskapene som Torres, men er om noe enda svakere med ball og har sin spisskompetanse i og rundt boksen. PL beste avslutter.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

Og jeg blir helt paff å av tenke tanken på en hel uke til uten å se mitt kjære Liverpool spille fotballkamp.

 

Redigert: Noen som har tenkt på Moa? Våres egen Moa? Han er jo Liverpool-supporter....

Endret av Slettet-w7DZlO15
Lenke til kommentar

Er en forskjell på å bøtte inn mål i Bundesliga og Premier League. Tror ikke han er god nok dessverre. I en alder av 25 er han langt fra noe talent lenger heller.

 

Sky Sports melder i kveld at Charlie Adam ikke kan spille Skottlands neste landskamp på grunn av en hofteskade. Hvis dette stemmer, så har jeg en sindig kommentar:

 

FAEN

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-w7DZlO15

Tenk deg hvilken rekruttering av fans i Norge Moa kan gjøre for oss.............. og han er en måltyv som trenger få sjanser, så.

 

Sky Sports melder i kveld at Charlie Adam ikke kan spille Skottlands neste landskamp på grunn av en hofteskade. Hvis dette stemmer, så har jeg en sindig kommentar:

 

FAEN

 

Faen. :(

Lenke til kommentar

Tenk deg hvilken rekruttering av fans i Norge Moa kan gjøre for oss.

 

LFCSCSB har 36000 medlemmer ca. Det er 7000 færre enn ManUs skandinaviske supporterklubb som er på 43000 (og er den største i Skandinavia). Sånn sett tror jeg ikke det er et problem med rekrutteringen. Sentrale figurer i klubben uttaler jo igjen og igjen at de merker hvor mange skandinaviske LFC-fans det er - noe de vil hedre ved å spille friendly i Norge år etter år.

 

og han er en måltyv som trenger få sjanser, så.

 

Det samme gjelder strengt tatt Kuyt, Maxi, Suarez og til en viss grad Carroll også. Akkurat nå ser det mer ut som vi må fokusere på å skape sjansene - score på sjansene skal vi alltids få til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...