Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For å se litt lyst på ting. Det er åpenbart at det er Hodgson som må ta en stor del av skylda for at ligastarten har vært maksimalt ræva. Og det er også sannsynlig at han går om ikke så lenge. Får vi enten Rikjaard eller Pellegrini ser det meget bra ut på trenerfronten. Med de nye eierne på plass også så vil det handles i januar. Vi er linket til flere spisser. Bl.a. Fernando Llorente. Sett at vi får han og Torres blir. De to i lag på topp kan bli meget giftig når de er styrt av en offensiv manager. Slik det er nå er det som sagt ikke noen vits å handle en spiss. De blir ikke brukt over hodet. Men altså, ting kan bli bra om ikke så lenge.

Lenke til kommentar

Haha, Hodgson er søren meg gærnere enn jeg hadde trodd.

 

Har dere forresten en side der jeg kan bette på at han blir sparka, har ikke funnet noen side enda?

 

Hvis dere får Pellegrini så er dere veldig heldige. Han ble skvisa ut av Madrid, selv om han ledet oss til tidenes beste sesong i la liga. Og det han har gjort med Villareal er meget bra.Fortsetter han hvordan han forlot Madrid så får dere også en veldig fin fotball, noe jeg tipper dere savner.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er sikkert mange av ryktene som bare er tull, men når det støyer såpass mye som dette, så må det nesten være noe på gang.

 

Likte denne fra Paul Tomkins:

 

"RT @JenChang88: Reina's unhappy he's been asked to adopt a more English goalkeeping style"

 

Er så dumt at det kan vel ikke være sant.. :no:

Det dummeste jeg har hørt om dette stemmer. Skjønner det om Reina ikke gidder å være i klubben mer.

 

Inkompetanse! Å herregud!

 

Edit: Mye rykter for tiden, iallefall (ikke rart) som går både på at Roy er ute før Blackburnkampen, og at Torres også er en av de som ikke vil spille.

Endret av JR Ewing
Lenke til kommentar

Er et godt gammelt ordtak som heter "The best defense is a good offense.". Et ordtak som Liverpool har levd etter lenge. Vi har kanskje ikke hatt de beste defensive spillerene de siste årene, men det gjorde liksom aldri noe fordi vi kjørte over motstanderen med den offensive kvaliteten vi hadde i laget.

 

Vi slapp inn utrolig lite mål til tross for en rufsete bakre firer mye takket være en fantastisk keeper.

 

Så hvorfor må Hodgson forandre på alt dette? Hvorfor vi ha en bauta av en bakre firer?

Jeg har sagt det før, vi har offensive kvaliteter i alle ledd. Men hva gjør Hodgson? Jo, han lar ikke Johnson passere midtstreken, som gjør at han ser ut som en klovn når han ikke kan spille på sin styrke, som er det offensive.

Han setter Agger ut av laget, vår klart beste stopper med offensive kvaliteter i fleng og et enormt skuddbein til en midtstopper å være, men alt dette er tydeligvis for mye for Hodgson.

 

Altså, greit nok at Hodgson ikke arvet en like bra tropp som Benitez i sin tid, men dette laget han arvet er da faen ikke så dårlig at det fortjener å ligge under nedrykkstreken. Greit at vi ikke kan forvente gull med denne troppen, men Europa League og muligens Champions League må en da kunne forvente at de klarer.

 

Men nei. Hodgson har prestert det kunststykket å kjøpe seg nedover på tabellen med spillere som Konchesky og ikke minst Poulsen.

 

Jeg lurer nesten på om godeste Hodgson prøver å bli sparket når du ser troppen han tar med til Napoli kampen. Skal ikke mye til for å gjette hvordan startoppstillinga blir.

 

Personlig hadde jeg valgt Suso fremfor Poulsen uten å blunke, det ville nok de fleste andre Liverpool supportere også.

Men det er ikke det som er poenget. Etter så mange tap i ligaen, så har Hodgson altså ikke forstått at vi kanskje burde vinne denne Europa League kampen for å få opp stemningen i laget? Og ikke minst om han ønsker å beholde jobben.

 

Han gikk ut i media og sa at det ville være en trist dag for fotballen om han allerede nå fikk sparken. Jeg vil påstå at det vil være en trist dag for fotballen om han får lov til å fortsette!

Endret av Cappo
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Han gikk ut i media og sa at det ville være en trist dag for fotballen om han allerede nå fikk sparken. Jeg vil påstå at det vil være en trist dag for fotballen om han får lov til å fortsette!

 

Dette har jeg også sagt siden den dagen han kom med den uttalelsen. Synes generelt han sagt mye tull og uforståelige ting, han gir rett og slett ingen mening med det han sier..

Etter Everton-kampen sa han at 2. omgang var det beste han har sett av Liverpool denne sesongen, og når dommeren blåste av stod han med et smil og så egentlig fornøyd ut. Personlig mener jeg hele kampen var en fullstendig pinlig opptreden, i likhet med resten av sesongen.

Det er tydelig at forventninger og press i en stor klubb er for mye for Hodgson, og han har flere ganger sagt at spillerne ikke er gode nok samtidig som han skryter motstandere som Blackpool og Sunderland opp i skyene! Er det i det hele tatt noen her som forstår logikken bak alle uttalelsene hans?

 

Jeg er helt enig med innlegget ditt btw. Velskrevet, og dønn sant.. Dessverre..

 

 

MoyesHodgson_2515331.jpg

 

Hvordan kan man se glad ut og smile etter å ha ledet laget i en sånn fiaskokamp? Begriper det ikke..

 

 

 

Edit: Har sett rykter som sier det samme som JR Ewing skriver.. Reina og Torres er skikkelig fed up og ønsker ikke å spille for Hodgson, og det er splid i spillergruppen mellom de utenlandske og de engelske på laget..

Endret av iskaldcola
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...