Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det jeg liker er at NESV/Henry fortsetter å kjempe for å kjøpe klubben i stedet for å trekke seg som 90% andre ville gjort.

 

De har jo all verdens grunn til å kjempe for harde livet. Prisen de får kjøpe klubben for er jo helt latterlig lav.

 

Eller er dere kanskje bare verdt 15% av det United er verdt?

 

(Liverpool selges for 300 millioner, United ble ikke solgt for 2 milliarder). Greit nok at Liverpool er en mindre klubb en United med dårligere spillerstall, mindre stadion, svakere akademi og dåligere sportslige resultater, men "kun" 300 millioner? Det er jo et kupp.

 

Antar alle vet at vi snakker om pund.

Lenke til kommentar

Hicks og Gilete er eiere som blir presset ut av klubben av styret og banken dem har lån i. Banken har fått presset inn en representant i styret og selger klubben "billig" til en 3. part. Uansett hvordan man snur og venter på det, så skurrer dette.

Dette har jo skjedd siden Hicks og Gillett har misligholdt lånet til RBS, derfor ble eierne nødt til å gå med på noen krav som dem kanskje ikke var enig med, men hadde lite valg. Broughton ble hentet inn for å finne den beste kjøperen for klubben, og ikke hvem som kunne fylle opp lommene mest til Hicks og Gillett.

 

Selvfølgelig skal det bli interessant å se hva som kommer ut av det varslete søksmålet på ni mrd, men så lenge dette er et søksmål som blir ført i en engelsk rett frykter jeg lite, Amerikansk derimot....

Lenke til kommentar

Det at Peter Lim trekker sitt bud og ikke lenger ønsker å kjøpe Liverpool på samme tidspunkt som det er null muligheter igjen for H og G, får meg til å undre på en ting. Er det mulig at Hick og Gillett, eventuelt sammen med Mill samarbeidet med Peter om at også han skulle legge inn et bud slik at styret i LFC måtte forholde seg til fler bud og dermed en lengre prosess. Samtidig visste de at NESV var favoritten til LFC og at de aldri ville velge Peter Lim fremfor amerikanerne slik at de visste at budet aldri ville gå gjennom?

 

Ganske spesiell påstand jeg kommer med, men med de siste dagenes historier og utfall er jeg helt mørbanket i hodet og sliter med å tro på virkeligheten?

 

Syntes bare timingen til budet, og tilbaketrekkingen av budet til Peter var meget spesiell.

Lenke til kommentar

4.22pm: Broughton says he will stay on in transitional role.

 

Q: How are you funding this deal, Mr Henry

Henry: With pounds.

 

4.21pm: Henry: I think it is better for our first experience of the Liverpool supporters for it to be at home. (Not going to Mersey derby then)

 

4.20pm: John Henry: We are going to do a lot of listening and hope our actions speak for us. We are here to win

 

4.19pm: And here comes Martin Broughton and John Henry...

 

Broughton: As every Liverpool fan knows the most nerve wracking way to win a match is in a penalty shoot out. But as long as you get the right result

 

Henry: Proud and happy

 

 

4.03pm: Just waiting for the confirmation statement now. Hoping to see Boston Red Sox's John W Henry appear in a red scarf. NESV is paying £300m. In the background, of course, Tom Hicks is threatening a $1.6bn lawsuit.

 

3.58pm: LIVERPOOL FC HAVE BEEN BOUGHT BY NEW ENGLAND SPORTS VENTURES, Owen Gibson confirms that the deal is done.

 

 

Lo litt når jeg så denne.

 

2.51pm: "The delay is probably due to fact they have Christian Poulsen carrying it over - he will be there about 6.30!" emails Paul Davies.

Endret av Jefe
Lenke til kommentar

Fantastisk deilig, og endelig er spikeren blitt spikret ordentlig godt ned i kista. Søksmålet til dessa amerikanerne bryr jeg meg minimalt om, nå er det derbyet jeg fokuserer på

 

Nå kan Gillett og Hicks sette seg på første fly ned til Peter Lim og Texas dommeren, og drekke seg dritings som den vennegjengen de er!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...