Gå til innhold

minitest av samsung z500


Anbefalte innlegg

Samsung z500 har ALT. Da mener jeg at den har ALT du kan forvente av en vanlig mobil telefon, det eneste den ikke har er; radio og blitz.

En annen ting jeg savner på Z500 er autofokus, for det har den vel heller ikke? Jeg har i allefall det på min K750i, og vil si det er en meget praktisk ting å ha. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er talekvaliteten\\lydkvaliteten så dårlig som amobil.no sin test skal ha det til?

De sa at e720 hadde dårlig talekvalitet men har en kompis som sier at det ikke er så ille.

Vel, min kone har denne telefonen og hun har aldri klaget over dårlig lydkvalitet. Jeg har også benyttet den ved noen anledninger, og synes lydkvaliteten er helt upåklagelig. Vet ikke hvilke kriterier Amobil.no har brukt for å komme fram til konklusjonen sin, men jeg merker ikke nevneverdig forskjell i lydkvalitet på Z500 og min egen W800, for eksempel.

 

Batteriet er dog et ankepunkt, som det har blitt nevnt tidligere. Nå varierer riktignok "vanlig bruk" en del fra person til person, men i anstendighetens navn så varer batteriet lenger enn en dag, med mindre man sitter og fikler konstant med den. Du man i hvert fall regne med 2 dager inkludert en del fikling. Ikke direkte bra nei, men la oss ikke krisemaksimere heller :D

Har samsung fra før av, og batteritiden blir jo bare bedre og bedre. Så da vil det vært fall ikke bli verre hvis jeg investerer i ny. Takk for opplysende info btw

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...