Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Blir interessant å se hvordan evt. eiere derifra vil opptre ja. City-sjeikene har jo investert mye i infrastruktur som har resultert i økt verdi og fortjenedte på nærliggende eiendommer og virksomheter, er nok mange lokale City-supportere som har fått et godt inntrykk av sine eiere på grunn av det. Blir interessant å se om noe lignende kommer til å skje i den rød delen av Manchester, spesielt med tanke på dagens økonomiske situasjon. Jeg håper i hvertfall ikke at klubben skal bli driftet på lik linje som PSG i kombinasjon med nye ansettelser med koblinger til regimet som skal ta sportslige avgjørelser. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skal følge United, men om det blir koblinger der man kan lett se at Qatar nå blir promoter igjennom United, så kan det hende jeg gir meg. 
 

Jeg forstår at det er *umulig* for noen, men jeg ønsker ikke at vår klubb skal være en reklameplakat for et regime som er skyld av bokstavligtalt tusenvis av døde og som driver slaveri. Det for meg er for tungt å svelge, dessverre. Men vi får nå se hvordan ting utvikler seg.

Forskjellen fra United til City er fans-skaren. Der City knapt hadde fans (og egentlig enda) så er United helt enormt mye større når det kommer til supportere og tradisjon på toppnivå. Jeg håper de respekterer dette og lar United forbli United, slik klubben skal være

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Mr. President™ skrev (6 minutter siden):

Den første fristen er 23 tror jeg så i beste fall så kommer det noen rykter rundt den tiden 

Aha, det var selvsagt PM, jeg dreiv å tenkte at det var 11 i dag tidlig, gir jo selvsagt mening pga børsen i USA. Surrer litt med det der AM/PM opplegget. Takk for info :) 

Endret av bshagen
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (7 timer siden):

Det er ikke hvem som eier klubben som skal få ta fra meg gleden ved å støtte Manchester United. For meg er ikke eierne av Manchester United det som definerer klubben, og sånn vil det heller aldri være.

Generelt sett er det ikke slik, og historisk sett har det ikke hatt så mye å si, men nå begynner det å bli såpass ekstremt at det har noe å si. Har vært stolt United-fan helt siden jeg ble introdusert til de i 97 av en kompis på barneskolen. Det har vært en del motvind etter Ferguson men jeg har aldri gitt de helt opp, men jeg er veldig nært nå til tross for medvinden for øyeblikket og at jeg er sykt spent på framtiden.

Har sagt det før, og jeg har ikke endret mening enda. Ender Qatar opp som eier så boikotter jeg klubben. Det er kanskje ikke en del av "DNA"-et enda, men det blir det etterhvert. Sportsvasking fungerer dessverre, og det vil være en del av DNA-et til United i framtiden hvis Qatar kjøper de opp.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
ReaveЯ skrev (1 time siden):

Ligger an til Qatarsk eier da. Eier med bismak men blir bra å få sletta gjelden i klubben og oppgradere fasiliteter og ikke minst ett enormt budsjett til å kjøpe spillere. Får håpe ikke de tapper penger fra klubbkassa for egen vinning som Glazers..

Ikke nødvendigvis bare positivt det. PSG (eid av Qatar) på overgangsmarkedet kan ikke sies å være spesielt vellykket. Alt for stort fokus på å kjøpe de største stjernene, enkeltspillere som har fått alt for mye makt, lite balansert lag (brukt for mye penger på offensive spillere vs det defensive), osv.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
bshagen skrev (3 timer siden):

Syns det ser ut som Ratcliffe/Ineos har lagt inn et høyere bud? 

https://www.vg.no/sport/fotball/i/pQrRoR/the-athletic-ratcliffe-har-lagt-inn-bud-paa-manchester-united

Er ikke sagt noe om størrelsen på budet til Ratcliffe. Tviler på at det er større enn Qatars.

Merk at dette er første runde, og at Glazers nok vil ha opp mot 6 milliarder pund.

Ratcliffe, eller noen av de andre, kan trolig ikke konkurrere i budrunder mot Qatars investeringsfond som er verdt mange ganger mer.

Så alt vil trolig falle på hva Glazers prioriterer; moral og etikk eller mest mulig penger. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...