Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Noen som vet hvilken seeding vi evt. får i CL?

Leste en artikkel her om dagen som for det første sa at vi ville gå direkte til gruppespillet med seier i EL slik ting så ut (var noe med hvem som vinner CL og ligaer rundt om i Europa), så vi slipper ihvertfall kvalikk. 

 

Alle poeng og slik er ikke delt ut, men foreløpig ser det slik ut:

 

Seeding i gruppespillet er vel som følger:

Pot 1: CL vinner+ligavinner i top 7 ligaer, dersom CL vinneren i år også er ligavinner, så blir det top 8 ligaer.

Pot 2-4 etter ranking poeng.

 

Pot 1 ligger an til å bli:

Juventus, RM/Barca, Bayern, Chelsea, Monaco, Spartak, Benfica, (Shaktar dersom Juve vinner CL, eller RM vinner CL og la liga)

 

Ranking lag som ikke er vinnere: RM/Barca, Atleti, PSG, Dortmund, Sevilla, Arsenal, City, Porto, Schalke04, United

Schalke ligger dårlig ann i ligaen

 

Så vi bør heie på at RM vinner CL, Barca La Liga, og at Liverpool kvaller til CL foran City eller Arsenal (grøss)

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Drar DDG til sommeren, så er det egentlig greit. Han er verdens beste keeper, og har vært den klart beste spilleren i flere sesonger på et middelmådig lag. I tillegg så har vi Romero som i mine øyne er en fantastisk keeper, og jeg synes det er rart at han gidder å sitte på benken hos oss. Det gjør at jeg liker han enda bedre.

Endret av Hansoen
Lenke til kommentar

Godt å høre! Synes Romero har vært helt super de gangene han har fått stått denne sesongen. Fortjent seg plassen i finalen uten tvil synes jeg. 

Og så er det jo den overhengende faren ved at DDG forlater til sommeren (Jeg går utifra at han drar) og da er det jo veldig flott at Romero har fått stått i mål en del i det siste.  

Blir spennende! Synd det er så lenge til finalen (både EL og CL)

Lenke til kommentar

Reservepreget United som ikke har noe å spille for, vs ligaens beste hjemmelag, som har alt å spille for pga siste kamp noensinne på WHL. Dagens kamp er selvfølgelig ikke noe å rope hurra for.  Men jeg er svært glad for at Mourinho gjorde det eneste riktige, nemlig å gi stort sett alle de viktigste spillerne hvile før kampen mot Ajax (Pogba, Herrera, Fellaini, Mkhi, Rashford, Valencia, Darmian).

Lenke til kommentar

Er det noen som helt seriøst bryr seg? Jeg klarer bare å finne ÉN utespiller som er utpå der som er garantert tiltenkt startplass på United neste sesong (også i EL-finalen gitt at vi ikke hadde hatt skader). Helt åpenbart at Mourinho driter i ligaen og satser på EL-finalen. La oss ta en gjennomgang.

 

DDG: Dersom han er her neste år er han fast.

Bailly: Fast.

Smalling: Nei, ikke forventet startplass.

Jones: Nei, ikke forventet startplass.

Blind: Nei, ikke forventet startplass.

Tuanzebe: Nei, ikke forventet startplass.

Carrick: Nei, ikke forventet startplass (neste år).

Lingard: Nei, ikke forventet startplass.

Mata: Nei, ikke forventet startplass.

Rooney: Nei, ikke forventet startplass.

Martial: Kanskje.

Endret av Bandidos-Pelle
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Vi har i det minste fått se angrepsfotball i år, sett bort i fra de siste månedene hvor det har blitt sjeldnere og sjeldnere.

 

Liten tvil om at det blir hentet inn en eller to målscorere i sommer. Er faen nytteløst å stole på Martial og Rashford. Sistnevnte har vært viktig i det siste, for all del. Fortsatt hatt en dårlig sesong mtp. forventningene man må kunne ha til et slikt talent. 

Lenke til kommentar

Jeg tror heller ikke han vil være fornøyd, men hovedgrunnen til at han fikk jobben var for å vinne trofeer igjen. Selvfølgelig var hovedfokuset PL, men leder han oss til EL-triumf, i tillegg til EFL-triumf (og CS) som vi allerede har vunnet, vil han definitivt insistere på at hans første sesong har vært godkjent+. Så blir PL hovedfokuset igjen neste år. 

 

Jeg er også enig i at det er bedre å vinne EL og kvalifisere seg til CL på den måten, enn å ta 4 eller 3 plassen i ligaen. Men det er risky. Det er ikke rom for feilsteg. Går vi på en smell i finalen går det ikke an å argumentere for at sesongen er godkjent. EFL var nemlig garantert sisteprioritert. 

Lenke til kommentar

Likevel, PL har vært en katastrofe - dette laget SKAL kjempe om ligagull, når ble United et lag som ikke greier topp-4 engang? United skal høre hjemme i samme setning som Real, Barca, Juventus, Bayern, PSG - ikke Everton, Celta Vigo, Lyon.. (og Arsenal)

Endret av bshagen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...