Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trist avslutning for han, tviler på at han er her neste sesong.

 

Ville ikke undervurdert Celta, de kom på 6plass ifjor og jeg vil si det er bedre enn 6 plass i PL nå for tiden. Spanske lag i europa er ingen enkel oppg som noen her lirer av seg. Det er greit å leve i fortiden å forvente at vi skal knuse ethvert lag i europa ligaen, men sånn som det er nå er det urealistisk. Spesielt med skadene våre.

Endret av .berZerk
Lenke til kommentar

Skaden til Zlatan har mest å si med tanke på vår evne til å kjempe på to fronter. Altså blir det vel til at vi nå må/bør fokusere på EL ytterligere, og spare enda flere spillere i PL. Får håpe at Martial virkelig viser hva han er laget av nå. Men selv etter 90 min i beina, så løp Rashford mer enn han i går...

 

Er egentlig mest nervøs for alle de kampene der vi nå må spille Blind/Tuanzebe(?) - Bailly i midtforsvaret. 

 

Burnley FC (B)

Man City (B)

Swansea (H)

Celta Vigo (B)

Arsenal (B)

Celta Vigo (H)

Tottenham (B)

 

Smalling er _tidligst_ tilbake mot Celta Vigo (B), men da fordi han velger å spille flere dager før han egentlig er klar. For prognosen var (ifølge Mourinho) at han først var klar rundt tiden der vi møter Celta Vigo (H) eller Tottenham. Vet ikke hva som er best, rusten Smalling, eller Blind som ikke ser ut til å ha tilpasset seg soneforsvaret til Mourinho.

Lenke til kommentar

Midtstopper har jeg ikke sett behov for. Vi slipper nesten ikke inn mål, og med Smalling, Jones, Rojo og Bailly syns jeg vi har mer enn godt nok midtforsvar. De har rotert bra i vinter og det har fungert nermest feilfritt. Nå derimot må vi vel ha en til, og da kan det godt hende at Jones ryker, dessverre, for jeg tror enda han kan bidra! 

Lenke til kommentar

Ok søndag det her!

 

Andre kampen på rad der motstanderen ikke har klart å få en eneste avslutning på mål. For en midtstopper Bailly er, og enda er han 4-5 år unna den alderen der midtstoppere når sitt fulle potensiale! Veldig positivt fra Martial i dag også, lenge siden han har vært så god.

 

Ooog, Liverpool er Liverpool.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...