Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, ser ganske likt ut, men vridningen/strekken til Zouma ser muligens enda mer ekstrem ut (bilde i spoiler). Edit: Eller vanskelig å si, kanskje bare jeg som forsøker å være optimistisk... Zouma var ute ett år 9 mnd. Krysser fingrene for at det ikke er for ille, men det her kan vel fort bety karrierepunkum. Blir i hvert fall vanskelig å komme tilbake (på samme nivå) etter lengre skadeavbrekk når du 35. Selv om det bare skulle bli noen mnd, og det er Zlatan det er snakk om.

 

 

ibrahimovic-zouma.jpg

 

 

Endret av blured
Lenke til kommentar

Hvorfor er det positivt for klubben!? Sannsynligvis blir han borte lenge, kanskje kommer han aldri tilbake for oss.

 

Zlatan er toppscoreren vår, og vi er midt inni et helt jævlig kampprogram hvor vi må vinne omtrent resten av kampene for å ha sjans på topp fire og/eller Europa League-gullet. Begge skadene i går var et stort skudd for baugen for sjansene våre til å fullføre sesongen med CL-billett.

 

La oss håpe på det beste, men vridning i kneet er potensielt ille. Rojo gikk uten krykker etter matchen. Zlatan skal ha vært positiv i garderoben etter match ifølge Luke Shaw, uten at det trenger å bety noe.  

Lenke til kommentar

Nå har det ikke blitt sagt noe om hvor lenge han eventuelt blir ute enda heller, selv om det spekuleres i ut sesongen. Rashford er jo også i god form om dagen, mens Zlatan har sviktet de siste kampene. Rooney tilbake fra skade kan jo også vise seg å være avgjørende i sluttspurten. 

Lenke til kommentar

Er vel mer historie mot spanske lag som skremmer enn Celta selv. Til tross for at de har slått både Real Madrid og Barcelona i år. Det sagt så burde vi klare oss greit til finale her. Får håpe vi møter Lyon i finalen, så vi kan spille finale i rødt igjen!

Endret av Sveern
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...