Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Etter hva jeg har skjønt så er hensikten å få flere engelskmenn til å gå på kamp hos sitt lokale lag. Og etter hva jeg leser på Reddit så har det lykkes til en hvis grad. Britiske puber pleide å kjøpe abonnement på europeiske kanaler etter at forbudet om å vise flere kamper samtidig kom i UK, så da ble det forbudt for alle i Europa. Kjipt for oss, bra for mindre engelske klubber.

 

Det virker ikke som om klubbene skjønner at det er "blodpriser" på billettene som holder lokale fans unna. Den nye TV-avtalen er så god at de kunne spilt for tomme tribuner uansett. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En elendig kamp fra United. Pøser på med lange baller, ingen plan i det hele tatt over spillet. Avslutninger som er altfor dårlige, og alt i alt var det ikke spesielt mange avslutninger mot Hull heller.

 

United ligger nøyaktig der de hører hjemme på tabellen, de er rett og slett ikke bedre.

 

Forøvrig så var vi på 5 for nøyaktig et år siden.

Lenke til kommentar

Hvor mange sjanser sløste vi egentlig? Tre, fire?

 

Hull var det beste laget, og spilte en taktisk perfekt kamp. Nesten aldri truet defensivt, og farlige nesten hver gang de kom fremover, selv om det bare ble et par store sjanser til dem også (to av kampens tre største for å være mer presis). Mourinho viser igjen hvor svak han egentlig er i offensiv struktur, og dette var en av de evinnelige kampene under han som minner skremmende mye på United under Moyes. Hvorfor vi skal spille med to ballvinnere og stabilisatorer på midten mot HULL på Old Trafford er helt uforståelig, og Pogba ligger rundt midtsirkelen i hele andre omgang. Zlatan isoleres mot tre stoppere frem til vi har rundt 85 minutter, og hvorfor ikke Rashford starter som fremstemann, med Zlatan rundt han, er uforståelig. At man i tillegg tar ut Mkhitaryan og dermed dreper det lille av gjennombruddskraft i midten er enda en idiotisk handling.

 

Dette laget fortjener å ende rundt Everton, fordi de foruten et par kamper før jul ikke har vært bedre enn det.

 

DdG - 6

 

Valencia - 7

Jones og Rojo - 6

Blind - 5

 

Carrick - 5

Herrera - 7

Pogba - 4

 

Rashford - 5

Zlatan - 4

Mkhitaryan - 5

 

Rooney - 4

Endret av Amoralsk
Lenke til kommentar

Det har jo vært slik stort sett hele sesongen.

 

Virker rett og slett som om at spillerne ikke bryr seg om de vinner eller ikke, noe som er ekstremt irriterende og respektløst å se på.

 

SAF fikk jo gråstein til å se ut som verdens beste spillere, nå er det helt motsatt  der stjerner spiller som gråstein.

 

Det er jo ikke tvil om at United har en meget sterk stall, men taktisk faller de igjennom så altfor ofte. De stiller til kamp uten en plan over spillet, og da resulterer det i få mål og dårlig poengfangst.

Lenke til kommentar

Alle lag slipper inn tusen mål - bortsett fra mot oss. Neste kamp slipper Jakupovic inn fire mål, Dawson får rødt kort og scorer selvmål, Hull lager tre straffer.

 

Det er dessverre sånn at i fotball kan man ha jævlig mye uflaks og jævlig mye flaks. Vi er det laget i ligaen som har scoret minst på antall store sjanser. Mange av dem kan direkte føres til bortekeeper på OT.

 

EDIT: Når det er sagt så skapte vi ikke mye i dag. Likevel; hvordan Mata ikke scorer fra 40 cm vil jeg aldri i mine villeste drømmer forstå.

Endret av Bandidos-Pelle
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...