Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Takk for at du putter ord i munnen på meg. Er bare møkklei den veien fotballen går der sparking av trenere blir ropt etter 6 måneder, eller hvordan Pellegrini mest sannsynlig er vekke iløpet av sesongen. Det var vist mye her i juletider, og det er en skam. Men ja, takk.

Det var min egen mening om det, ikke noe jeg mente at du mente.

 

Ellers enn det så har vel ikke du bidratt med noe særlig mer enn å klage på klagerne her inne siden jul, så vil ikke påstå at du har vært særlig mye mer konstruktiv for miljøet her inne. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

(Usikker på om dette er blitt postet ila den siste uken...) Men (ifølge footyheadlines, de pleier å være pålitelige) ser ihvertfall tredjedraken vår slik ut neste sesong. Utrolig kult at adidas logoen og klubbemblemet er monokrome, synd Chevrolet ikke også er det! Ellers så har denne alt det jeg synes manglet med bortedrakten! :D

Axuh5Iz.jpg

Bokstaver i rødt hadde vært herlig as well :D
Lenke til kommentar

Det kommer helt an på hvilke føringer som er lagt. Når en utvikler en visuell identitet for et selskap, så legges det vanligvis svært detaljerte (og noen ganger strenge) føringer for hvordan logoen kan brukes. Og designmanualen til et selskap på størrelse med Chevrolet vil jeg tippe er et dokument på flere hundre sider.

 

Problemet med Chevrolet sin logo er at den ikke er ensfarget, hvilket fører til at en ikke kan endre på noe uten at det ser ut som et helt annet merke. AoN var vel stort sett bare hvit eller sort, så mulig det var begrensning de satte (til tross for at den var ensfarget). Mens Samsungs logo på Chelsea sine drakter vel alltid fulgte fargene som ellers var på drakten.

Endret av blured
Lenke til kommentar

Det var en deilig seier igår, og ting ser bra ut for tiden! Men vi må huske på at LFC gjorde det bra ifjor da de ikke var med i CL. Redd det samme skal skje med oss som skjedde med LFC i år. Håper at CL slår ut positivt på oss. Nå skal det sies at jeg alltid er pessimist når det kommer til fotball da. Har alltid en dårlig følelse før kamper  :p

Lenke til kommentar

De røde fra Liverpool hadde verdens beste spiss i fjor. En spiller som bar en middelmådig klubb på sine egne skuldre og sørget for en spektakulær sesong?

 

Har dere sett noe liknende de siste årene? Bale sin siste sesong var noe av det samme. Spillere av det kaliberet kan gjøre slikt, og vi har sett både i Tottenham og Liverpool hvordan det har gått når de har solgt unna den ene spilleren som er pur verdensklasse.

 

Neste år blir vi å gjøre det bedre enn i år. Det er ikke sikkert at vi vinner noe som helst, når er det noen gang sikkert?, men jeg tror vi blir å spille mye bedre fotball enn vi har gjort denne sesongen sett under ett. Ting ser ganske bra ut for oss nå :)

 

E: Leif 1 og Leif 2.

Endret av Espp
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du har gode poeng med Bale og Suarez! Vi har vel egentlig ingen spiller som utmerker seg såpass som de gjorde i Spurs og Liverpool. Nærmeste vi kommer er vel De Gea. Som jeg skrev, er alltid pessimist når det kommer til fotball. Alltid en dårlig følelse. 

 

La oss håpe du har rett angående neste sesong! Som du sier, å vinne er ingen garanti, men jaggu hadde det vært deilig å fått ligagull 21 eller CL tittel nummer 4. Helst begge deler! Viktigste er uansett topp3 og spille fin fotball.

Lenke til kommentar

Var det ikke et sitat av før denne sesongen fra van Gaal om årene fremover? Han sa noe om at det første året, så var det topp 4 som gjalt, det andre året var det PL-gull, og det tredje året CL-gull(og PL ;) ) Skal se om jeg finner det, men det går i alle fall etter planen til nå. For en kamp det var i går! 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-GlDE6z

 

 

Det var min egen mening om det, ikke noe jeg mente at du mente.

 

Ellers enn det så har vel ikke du bidratt med noe særlig mer enn å klage på klagerne her inne siden jul, så vil ikke påstå at du har vært særlig mye mer konstruktiv for miljøet her inne. 

Jaha? Jeg stoler på deg jeg.

 

 

Ellers så er det nok en strålende fremvisning igår, Young viser glimt av glansperioden og Fellaini forsetter å gjøre narr av enhver han møter. Det eneste jeg frykter massivt nå er en skade på Herrera/Carrick i innspurten, skjer det er jeg redd vi faller tilbake i gamle vaner. 

 

Er komisk hvordan Fellaini bare forsetter å fullstendig ødelegge alle han møter, om det er Yaya, Skrtel eller en annen kjempe så er de sjanseløs uansett. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...