Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det vil alltid være en fordel å bruke spillere som er vant med å spille med hverandre da. Særlig når det gjelder keeperplassen, så er det gjerne mer enn bare keeperferdighetene som gjelder. Casillas er tross alt kaptein, har vært på landslaget i en årrekke, masse erfaring, og spiller med flere av spillerne i Madrid. Viktig å være godt kjent med forsvarsrekka, samtidig som forsvarsrekka også er godt kjent med, og føler seg trygg på keeperen.

Lenke til kommentar

Men at Azpi ikke spiller er jo rart uansett! Er vel omtrent verdens beste back defensivt, og kan spille på begge sider. Syntes at han er bedre enn både Alba og Juanfran(det jeg har sett av de i alle fall)

Alba tilfører flere ting som Azpi ikke kan. Han er allerede kjent med en ekstrem ballbesittende fotballstil og er veldig god offensivt. Kanskje et hakk eller to svakere enn Azpi defensivt, men Albas hurtighet er ekstrem og han kan hente inn de fleste selv om han skulle gjøre en feil. 

 

 

 

Hater disse pausene på grunn av landslagene. Vil se Man Utd fortsette i samme spor som de siste kampene.. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-GlDE6z

Tror Falcao, hvis han får særlig flere sjanser, passer mye bedre i 4-3-3 systemet som vi har spilt i det siste. Han er rett og slett best som enslig spiss. Problemet er at han da må spille på bekostning av Rooney, som ikke er særlig sannsynlig. 

Falcao fortjener på ingen måte å spille forran Rooney. Han har prestert dritt elendig hele sesongen og burde fjernes fra troppen så kjapt som mulig.

Lenke til kommentar

Viktig å være godt kjent med forsvarsrekka, samtidig som forsvarsrekka også er godt kjent med, og føler seg trygg på keeperen.

Hm, jeg heier på Spania og før var jeg trygg på Casillas, men så begynte han å gjøre mange tabber osv. Var ikke han en av grunnene til at de røk ut av VM?

Lenke til kommentar

 

 

Viktig å være godt kjent med forsvarsrekka, samtidig som forsvarsrekka også er godt kjent med, og føler seg trygg på keeperen.

Hm, jeg heier på Spania og før var jeg trygg på Casillas, men så begynte han å gjøre mange tabber osv. Var ikke han en av grunnene til at de røk ut av VM?

Stemmer nok bra det. Han var en av 11 som har skylden for at se røk ut.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det andre målet til Fellaini der, langskuddet altså, det liker jeg. Carrick scora jo også på to langskudd i 7-1seieren mot Roma for lenge siden. Young er også ganske god på å curle ballen i lengste. -Håper at vi får se mer av det i fremtiden. Bare å skyte når man han sjansen fra gode posisjoner fra distanse. I alle fall om det ikke er gode pasningsalternativer. Det er en del av spillet vårt det ikke er mye av. Young hadde jo et veldig bra forsøk i 0-0-kampen mot Tottenham, men da redda Lloris som et romvesen.

Lenke til kommentar

Det andre målet til Fellaini der, langskuddet altså, det liker jeg. Carrick scora jo også på to langskudd i 7-1seieren mot Roma for lenge siden. Young er også ganske god på å curle ballen i lengste. -Håper at vi får se mer av det i fremtiden. Bare å skyte når man han sjansen fra gode posisjoner fra distanse. I alle fall om det ikke er gode pasningsalternativer. Det er en del av spillet vårt det ikke er mye av. Young hadde jo et veldig bra forsøk i 0-0-kampen mot Tottenham, men da redda Lloris som et romvesen De Gea.

:dremel:

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det andre målet til Fellaini der, langskuddet altså, det liker jeg. Carrick scora jo også på to langskudd i 7-1seieren mot Roma for lenge siden. Young er også ganske god på å curle ballen i lengste. -Håper at vi får se mer av det i fremtiden. Bare å skyte når man han sjansen fra gode posisjoner.

Syns jeg har sett mindre og mindre av langskudd på United de siste årene. Før hadde vi Scholes som tok litt sjanser og Beckham for eksempel. Rooney var også aktiv på langskuddene. Young kan løpe inn fra siden og skyte ja. Carrick kan også øve seg på å skyte når han har sjansen. Van Persie kan ha et greit skudd men han er litt treig i avtrekkeren og trenger også å ha den på rett fot.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...