Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

30 attempts i dag. Bare så det er nevnt. DET synes jeg faktisk vi skal være fornøyde med.

 

Å starte med Ashley Young i dag var forresten en umerket idé, som hadde vært enda bedre dersom vi hadde hatt Shaw på backen istedenfor Rojo. Young har vokst så mye denne sesongen at jeg nesten har glemt hvor jævla dårlig han var i de to sesongene før denne.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jepp, young har vært god i det siste! Får håpe Shaw snart kommer tilbake, så Rojo kan ta plassen til Evans tilbake. Håper vi fortsetter med fire bak og vinger i fremtiden også, Young, Di Maria og Januzaj er gode nok de. Blir også viktig med Carrick tilbake!

 

Begynner å se lyst ut, selv om deler av kampen i dag var laber. Viss vi har fullklaff, så bør vi klare topp fire. Jeg vet ikke helt hva jeg tror, men det er i alle fall fullt mulig

Lenke til kommentar

Siste avslutning, andremålet vårt, var jo et sinnssykt bra skudd. Det kom ut av absolutt ingen, og bare en mesterlig redning hindret Januzaj fra å være på skåringslista.

 

Absolutt et steg opp og fram kampen i går. Vi hadde en del bevegelse og det var herlig å se på. Young, Januzaj og Di Maria er gode greier! Nesten så jeg skulle likt å se de tre sammen på banen i 4231 med Rooney som spiss.

Lenke til kommentar

Det som har vært fantastisk med Young i år er at han utfordrer 1v1 hele tiden, og lykkes ofte! Det alene kan skape så mye. Plutselig har han tid til å rette blikket inn i boksen og faktisk se hvor han skal legge inn ballen. Valencia skyter bare ballen i blinde fordi han ikke kommer seg forbi motspilleren.

 

Jeg håper Di Maria finner formen han hadde i begynnelsen av sesongen. Da skjedde det ALLTID noe når han hadde ballen. Vi ble alltid farlige. Det virker som om han er blitt bitt av samme sykdom som alle andre spillerne har fått etter at Fergie gav seg.

Lenke til kommentar

Vi må fortsatt opp mange hakk skal vi klare topp 4, særlig borte hvor vi har slitt enormt. Liverpool er kanon om dagen og puster oss i nakken. Arsenal sliter kanskje mot topplag, men til gjengjeld feier de alle middelhavsfarere og bunnlag av banen.

 

De neste månedene når vi møter storlaga blir helt for jævlig spennende, nesten så jeg ikke tør å se.

 

Gullkampen kan ikke måle seg med kampen om topp 4 i år. En ting er hvertfall sikkert, vi har ikke råd til å ta "en Swansea" mot Newcastle.

Lenke til kommentar

Manchester United


1 - 1


Chelsea



Manchester City


1 - 0


Manchester United



Arsenal


1 - 2


Manchester United



Southampton


1 - 2


Manchester United



Manchester United


3 - 0


Liverpool



Tottenham


0 - 0


Manchester United



Manchester United


0 - 1


Southampton



Vi har gjort det helt greit mot topplagene i år. Tror vi kan ta poeng mot alle sammen.

Endret av G27
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...