Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Valdes er nå bekreftet. Men går rykter om at Lindegaard skal til Molde, og at de følger med på Nyland. Blir det et bytte, vil jeg tippe at Nyland sendes ut på lån. Ihvertfall så lenge DDG og Valdes begge er i klubben.

Ser virkelig ikke poenget med at united skal hente han, men men.

 

 

Du ser virkelig ikke poenget? Nada nix?

En toppkeeper som er gratis på markedet som kan tilføre laget tonnevis av vinnermentalitet, istedenfor en danske som har max greid 5 plass med Aalesund?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-GlDE6z

Jeg mente Nyland, ikke Valdes :)

 

Uansett så har Lindegaard vært god (og lojal) når han har stått for oss, snakke dritt om han er unødvendig.

Endret av Slettet-GlDE6z
Lenke til kommentar

Føler med Lindegaard. Gjorde jobben godt da han fikk sjansen, og mange andre keepere hadde reagert annerledes enn han på lite spilletid. Fyren elsker virkelig Manchester United. Vokste opp som supporter av klubben, og av medspillerne har han flere ganger blitt omtalt som den i garderoben som er mest lidenskapelig United-supporter.

Lenke til kommentar

Er nok derfor. Men man kan jo forstå han. Han følte nok ikke at han fikk så mye tillitt pga. prøvespill.

 

 

 

In the end, Valdes felt better about Manchester United, in part because he knew Van Gaal and United's goalkeeping coach Frans Hoek. United welcomed him in October with a view to him training well, then passing a medical and signing for the club. Valdes accepted United's offer.
Lenke til kommentar

Visstnok er Young den eneste skada nå. Resten trener.

 

EDIT: Har lest LVG-biografien. Det eneste som har vært nevnt med skader var når han trente Bayern. Høsten etter VM 2010 var det mange som sleit med skader på laget, men til gjengjeld var det veldig mange Bayern-spillere som spilte i VM. Andre ting var at laget hans alltid så ut til å være dårlige på dødballer/cornere mot seg. Har vært litt sta med formasjoner, men 3-5-2 er ikke noe han alltid har brukt. Tror han liker 4-3-3 (evt 4-4-2) best om han har gode vinger tilgjengelig ala Ribery og Robben i Bayern.

 

Endret av ahpadt
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Lol

 

Ser at alle fire lolene ble slettet, men poenget var at ingen hadde forstått at jeg spøkte.

 

PSG hadde penger og CL, mens det var mange som ikke hadde tro på at United ville snu, samtidig som noen også forventet at Liverpool ville fortsette i samme spor som i sesongen før. Dermed var det ikke akkurat uforståelig om han hadde signert for PSG, men jeg tror heller ikke at han angrer på å ha signert for oss. Han blir i United i flere sesonger :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...