Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Satser virkelig på at Fellaini overspiller og får et kjempe VM, slik at vi ikke taper så mye på å selge han. Januzaj med en ny god kamp som innhopper mot Tunisia, fikk fart på et nokså tamt Belgia-lag og burde fått en assist. Blir gøy å følge han i VM!

 

Fellaini overspiller og får innvilget 5-årig forlengelse av kontrakten, mens Belgia ryker ut i gruppespillet og Januzaj blir sendt på lån med opsjon om kjøp.

Lenke til kommentar

Nei. Ronaldo er spesiell. Nani kunne blitt utruleg god, men sjølv i full blomst ville det vore eit stykke fram til Ronaldo.

 

Tenk også på aldersforskjellen på då Nani kom til klubben og då Ronaldo gjorde det. Ronaldo var 18 og det tok naturleg nok litt meir tid for han å bli varm i trøya. Nani var eldre og ein måtte kunne forvente at han ville slå til meir frå start.

Lenke til kommentar

Enda et stikk i siden, kjenner jeg ble oppriktig trist av den overgangen. Fabregas er en av få spillere jeg drømte om i sommer. Kan vel knapt kalles supporter lenger, ikke har jeg vært medlem av supporterklubben på snart ti år og kjøper aldri Man Utd produkter heller. Får vel følge Leicester elns neste sesong.


 

Og der havnet Fabregas i Chelsea (LOL), hvem er neste mål? :p

Kilde?

 

Bekreftet, skysports.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg kan gjerne si at Fabregas ikke var den midtbanespilleren vi trengte, da vi egentlig er desperate etter en skikkelig toveis midtbanespiller, men klarer ikke å skjule at jeg er litt misunnelig. Litt kjedelig å se at en av våre rivaler forsterker i den posisjonen hvor vi er svakest av alle topplagene ligaen (i verden ? ).

Lenke til kommentar

Meh, Fabregas var aldri en midtbanespiller vi trengte. Vi trenger en Arturo Vidal-type. En aggressiv kriger på midten som hele tiden løper rundt og jager ballen, og som kan bidra med løp og bevegelse framover. Han hadde passet perfekt sammen med en mer passiv og stillestående Carrick som kan ligge bak og kontrollere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...