Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

I Tyskland fungerer det vel slik at det er lovpålagt at supporterne må eie 51% av klubben, slik at det blir ugunstig for russere eller arabere å kjøpe seg inn. Hadde jo vært en god idé for PL også.

Synd man ikke tar grep i Storbritannia. Tipper de på en eller annen måte tjener penger på at det slikt. Mer oppmerksomhet fra både fans pga. eierne og at dyre stjernespillere får flere til å se på PL for eksempel.

Latterlig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Haha, for en type..

 

- Manageren bestemte seg imidlertid for å kjøpe David, men ett problem var at han bare veide 71 kilo. Vi jobbet hardt med ham, både på og utenfor banen, for å gjøre ham sterkere. Vi endret livsstilen hans. Når han var ferdig på trening så ønsket han å reise hjem for dagen, men vi påpekte at han måtte komme tilbake på ettermiddagen.

- Hvorfor, spurte han da.

- Dessuten handlet det om livsstil. Han sov kanskje to-tre ganger om dagen. Han spiste middagen sin sent om kvelden. Han spiste for mye taco. Vi dyttet i ham proteindrikker rett etter trening. Vi måtte nesten presse det i ham. Vi dro ham med til treningsstudioet, og han hatet det. De er ikke vant til å gjøre det så mye i Spania. Vi måtte imidlertid bygge opp basisstyrken hans, og vi gjorde det.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

- Ashley spilte mot Crystal Palace og vant oss sannsynligvis kampen. Han skaffet oss et straffespark, og var gjennom med en sjanse til å score. Han spilte ikke spesielt godt mot City, men som sagt kunne en sannsynligvis sagt det om et halvt dusin spillere. Vi vil gi ham alle muligheter til å vise hva han kan.

http://www.united.no/nyhetsarkiv/ma-prestere-spille/

 

Nesten en"typisk" Ashley Young kamp når man skal oppsummere etter sesongen i fjor. Hadde flere muligheter, filmet seg til skaffet oss straffe.

Endret av Sovehest
Lenke til kommentar

Hvorfor bytte ut Kagawa i pausen? Hvorfor bytte ut Anderson som faktisk hadde en ok kamp for engangs skyld og som er bedre offensivt enn Fellaini? Etter Citykampen er det vel ganske klart at vi ikke kan ha Carrick og Fellaini samtidig sentralt på midtbanen vår. Det er tungt å stå bak sin nye manager når han ikke gjør noe taktisk smart og heller ikke får resultater.

Lenke til kommentar

Tragisk det som skjer med Kagawa.

 

Fellaini spiller som en bøtte med dritt, Kagawa viser i hvert fall glimt av storhet selv om kampformen er helt ute. Likevel blir han kritisert og tatt ut i pausen. Greit at det var Adnan som kom på, men det bygger ikke akkurat selvtilliten til japaneren å bli tatt ut tidlig mot Liverpool når han endelig begynte å få fart på spillet, og enda tidligere i dag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...