Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Jeg liker Spurs mye bedre enn Liverpool. Men dere har sett dere blinde på disse overgangene. Eriksen er god à la Van der Vaart. Lamela er et kjempetalent. Men Bale var et monster, og den eneste grunnen til at Tottenham spiller Euro League og ikke La Manga Cup i år. Så får jeg heller svelge disse ordene ved sesongslutt om jeg tar feil: Spurs kommer ikke til Champions League i år, og havner bak Liverpool på tabellen. Jeg tipper de blir maks nummer fem i år.

 

Det nytter ikke å handle inn mange spillere som skal erstatte en mann som var et angrep i seg selv. Forklar meg gjerne hvorfor samtlige av disse spillerne som dere har handlet inn i sommer skal klare å erstatte Bale og Modric i fellesskap.

 

Nå har vi spillere som skjønner at verdensstjernen er borte, og at det nå er opp til de å ta ansvar, Andros Townsend har allerede sagt at "Han vil bli den nye Bale", og selv om han aldri vil kunne bli det, så sier det mye om hvor positivt det kan være at man ikke har EN enkelt verdensklasse-spiller i troppen.

Det kan godt hende, men for å vinne Premier League (som Stonemeister mente at dere var nærmere å gjøre enn Chelsea) så må dere ha noen skikkelige klassespillere i troppen, no matter what. Soldado, Lloris og Lamela er det nærmeste dere kommer skikkelig klasse, men ingen av dem er på samme nivå som Bale og Modric. Mitt logiske resonnement blir da at Spurs har mistet sine to beste spillere på mange herrens år, og erstattet dem med noen som ikke er like gode, enn hvor mange de er. PL-gull? Aldri i livet.

Endret av Lime Canes
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forhåpentligvis har dem lært noe av denne transfersagaen, og vi vil komme sterkere tilbake neste vindu/sommer. Skjer det samme neste sommer, skal jeg heller være med å klage.

 

Nå må vi se det positive, vi har fått inn en midtbanespiller, vi mistet ikke Rooney, samtidig har vi fått en Zaha som jeg har stor tro på, og kanskje blir Adnan den nye özil?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

PL-gull? Aldri i livet.

La det være sagt at jeg ikke nødvendigvis mener Spurs er tittelutfordrer i år. Jeg tror City og United kommer til å dele på ligatitlene noen år fremover, men om Spurs fortsetter å bygge videre kommer de til å være utfordrere snart.

 

Bale er kraftig overvurdert av deg i hvert fall. På ingen måte et angrep alene på samme måte som f.eks. Ronaldo, og United har da vunnet serien selv etter Ronaldo-salget. 26 mål på en sesong er bra for en ving, men et hav unna Ronaldos 42 mål. 42 mål på en sesong det bare tre-fire spillere i hele verden som er i stand til å levere. 26 mål får Spurs fra Soldado alene. Spurs har snust på topp fire i årevis. Nå har de styrket forsvaret med Dracula, styrket midtbanen med Paulinho, styrket den offensive midtbanen med Lamela, Eriksen og Chadli og styrket spissplassen med Soldado. De har mistet en kjempespiller på en posisjon. Samtlige andre lagdeler har blitt forsterket nevneverdig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Jeg liker Spurs mye bedre enn Liverpool. Men dere har sett dere blinde på disse overgangene. Eriksen er god à la Van der Vaart. Lamela er et kjempetalent. Men Bale var et monster, og den eneste grunnen til at Tottenham spiller Euro League og ikke La Manga Cup i år. Så får jeg heller svelge disse ordene ved sesongslutt om jeg tar feil: Spurs kommer ikke til Champions League i år, og havner bak Liverpool på tabellen. Jeg tipper de blir maks nummer fem i år.[/qutoe]

 

Og jeg tror du ser deg blind på en god halv-sesong av Bale.

Real Madrid har ingen garantier på at Bale vil være like god som han var for oss etter Desember, før Desember var Bale på nivå med Lennon, like usynlig som resten av laget på en dårlig dag.

Ut av intet hadde han plutselig en av verdens beste avslutningsføtter, men svar meg, foruten farten og nevnte avslutningsteknikk, hva annet bidro Bale med?

Han er ihvertfall langt unna å være en tekniker, og etter min mening er det utrolig lett å avkle Bale, det er bare å pakke han inn typ Jones gjorde for dere mot Real og en viss spiller Bale ser opp til.

 

Hva er lettest?

Å forsvare seg mot èn spiller, eller å avverge et flott angrep?

 

Det nytter ikke å handle inn mange spillere som skal erstatte en mann som var et angrep i seg selv. Forklar meg gjerne hvorfor samtlige av disse spillerne som dere har handlet inn i sommer skal klare å erstatte Bale og Modric i fellesskap.

 

Ingen av de erstatter Bale eller Modric individuelt, men seg i mellom har Lamela, Eriksen, Chadli og Soldado kvalitetene Bale og Modric bidro med til laget.

Eriksen er en playmaker og tekniker av rang, Lamela og Chadli vil på begge kantene bidra med både målgivende og skåringer så fort de er varme i trøya, og Soldado har en bedre avslutningsprosent enn flere av de beste spissene i verden, det eneste han trenger er å bli foret med pasninger.

I stedet for at disse skal KUN komme fra Modric, eller at skåringene skal KUN komme fra Bale, så vil vi ha uforutsigbarhet i spillere som varierer spillemåten sin, de er uforutsigbare.

 

Alle lag i PL vet at den beste måten å vinne mot Spurs er å få den første skåringen, og legge seg bakpå, som dere gjorde på WHL.

Før Bale dro hadde vi ikke stallen til å forandre spillestil, eller stille en annen formasjon, nå som Bale har dratt har vi det.

 

 

Det kan godt hende, men for å vinne Premier League (som Stonemeister mente at dere var nærmere å gjøre enn Chelsea)

 

Det får stå på hans regning, kun naive solbrente Spurs-supportere mener at vi har en sjanse på PL-gull, laget skal tross alt spilles inn.

 

 

Soldado, Lloris og Lamela er det nærmeste dere kommer skikkelig klasse, men ingen av dem er på samme nivå som Bale og Modric

 

Tror du undervurderer Kaboul, til en grad Vertonghen og Sandro, disse 3 er spillere vi allerede har og som har minst reddet like mange poeng for oss som Bale gjorde i perioden Desember - Mai.

Folk virker å glemme at et kompakt og stabilt forsvar er vel så viktig som et godt angrep.

 

Uansett trenger de ikke å være det heller, da JEG mener det er viktigere å ha et samspilt lag bestående av meget gode spiller og et fantastisk kollektiv, enn det å ha en verdensklasse-spiller.

Vi hadde Berbatov og måtte selge han også, synes vi har klart oss bra etter han dro.

Eller for å si det sånn, vi har så og si ALLTID (etter det glade 60-70 tall) måtte selge unna våre beste spillere, men vi er fortsatt på vei opp.

 

 

Mitt logiske resonnement blir da at Spurs har mistet sine to beste spillere på mange herrens år, og erstattet dem med noen som ikke er like gode, enn hvor mange de er. PL-gull? Aldri i livet.

 

Ditt logiske resonnement tilsier med andre ord at du heller vil stole på 1 enkelt verdensklasse-spiller enn en gjeng med etablerte PL-spillere og store talenter, litt stikk i strid med den store Ferguson?

 

PL-Gull har jeg som sagt aldri med et realistisk sinn og i objektivt humør ment vi skal klare, jeg vil være over skyene om vi klarer CL i år (enten via EL eller 4.plass), fordi jeg vet at med 7 nye spillere inn så må man gi de mer enn 3 kamper (3 av de har ikke en gang rukket å spille en kamp for oss) før man skal avsi en dom om hvor langt vi er unna ambisjonene våre.

 

 

Edit:

Er det bare meg som synes det er noe veldig rart med quote-funksjonen etter siste "oppdatering"?

Selvfølgelig ikke den skarpeste skjeen i redskapsboden, men likevel.

Endret av Captain Butthurt
Lenke til kommentar

Bale er kraftig overvurdert av deg i hvert fall. På ingen måte et angrep alene på samme måte som f.eks. Ronaldo, og United har da vunnet serien selv etter Ronaldo-salget. 26 mål på en sesong er bra for en ving, men et hav unna Ronaldos 42 mål.

 

Bale kraftig overvurdert? Han scoret 33 % av målene til Spurs i Premier League i fjor (sikkert bortimot 50 % etter nyttår). Ronaldo hadde Rooney og Tevez rundt seg, Bale hadde Defoe og Lennon. Klart han var et angrep i seg selv. Bale Train, kalte man Tottenham i vår.

 

Spurs' forsvar er ikke styrket. Vlad Chiriches, som debuterte for Romania i en alder av 23 år, fullstendig uprøvd på toppnivå? Er han så mye bedre enn Steven Caulker?

 

Paulinho vet jeg lite om, men jeg kan ikke tenke meg at han er bedre enn Modric, som de mistet i fjor. Lamela er spennende, Eriksen er spennende og Soldado er god, for all del. Men den eneste reelle forsterkningen jeg ser kontra Spurs for et år siden, er Soldado, som er en bedre spiss enn Defoe og Adebayor. Hvordan veien derfra går til CL-plass og konkurranse med Chelsea ser jeg ikke, når de mangler Gareth Bale.

 

Og ja, jeg mener faktisk at Bale var SÅ god for Spurs. Da han var ute av form, var Spurs middelmådige. Da han ikke spilte, var Spurs middelmådige. Hadde Spurs beholdt Bale, hentet inn Lamela og Soldado og Paulinho hadde jeg ikke avskrevet dem. Men jeg ser ikke de samme klassespillerne og det samme komplette laget i Spurs som jeg ser i United, City og til dels Chelsea for øyeblikket. Kan gå med på at de kan nå CL-spill gjennom å stjele fjerdeplassen i konkurranse med Liverpool og Arsenal, men det er maks.

Lenke til kommentar

Diskusjonen utartet seg uansett feil vei, det orginale utsagnet jeg reagerte på var at vi har hentet spillere til "feil pris".

Men slik diskusjonen har utartet seg, så er vel egentlig spørsmålet man bør stille:

Er Bale verdt £85m?
Hvis nei, da er det kanskje ikke rart at vi takker ja, med tanke på at vi trengte forsterkninger og dybde i stallen?

Hvis svaret er ja, så er Bale verdens beste fotballspiller gjennom tidene, noe jeg tror alle kan si seg enige i er en meget drøy påstand.

Jeg oppsummerer ihvertfall min mening med at Spurs som et lag er sterkere etter at Bale dro, betyr det at vi kan drikke vin med de største?
Nei, men det betyr at vi har muligheten til progresjon, i stedet for å måtte selge Bale til neste år og muligens stagnere.
Det er bedre å selge en spiller man uansett mister i løpet av neste år for £85m, enn noe nærmere £40m.

Hadde forresten Bale blitt skadet eller falt tilbake til vår-formen hadde vi stått på bar bakke, mye vits med en "verdensklasse-spiller" da kontra en sterk stall.

Vi har et realistisk mål om å klare å etablere oss som en topp 4 klubb, først da kan vi begynne å snakke om å beholde de beste spillerne våre, og om å være i en posisjon hvor vi kan trekke spillere som Özil opp av hatten.

Endret av Captain Butthurt
Lenke til kommentar

Dersom fjerdeplass er Spurs' ambisjoner så er jeg med, men det var slettes ikke det den diskusjonen startet med. Etter min mening er ikke Bale verdt 85 millioner pund nei, men jeg mener igrunn at den sagaen hadde to tapere og ingen vinnere. Kanskje bortsett fra personen Gareth Bale, som nok har oppfylt en real guttedrøm.

 

Fellaini #31 gir grobunn for mistanke om at Moyes fortsatt leter etter #7 og #9. Det er vel vanligvis draktnumre som offensive spillere ikler seg...

Endret av Lime Canes
Lenke til kommentar

Ser flere her melder at det er "kreativitet" midtbanen har manglet. Får vi ikke inn det om Kagawa starter å spille fra start da, som de aller fleste ønsker? Skjønner ikke hvorfor folk vil ha Carrick+Superkreativ og begrenset bakover + Kagawa. Alt for lett å kjøre over den midtbanen der for flere lag i PL.

 

Skulle dog gjerne sett Thiago i United, men ikke som fast makker med Carrick - hvertfall ikke med en gang. Til det måtte han ha bevist at han besitter mer defensive kvaliteter i en så fysisk liga som PL:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dersom fjerdeplass er Spurs' ambisjoner så er jeg med, men det var slettes ikke det den diskusjonen startet med. Etter min mening er ikke Bale verdt 85 millioner pund nei, men jeg mener igrunn at den sagaen hadde to tapere og ingen vinnere. Kanskje bortsett fra personen Gareth Bale, som nok har oppfylt en real guttedrøm.

 

For å ha det på det rene, selvfølgelig er ambisjonene å vinne PL, men det er forskjell på en ambisjon og et realistisk mål.

Målet er topp 4, deretter kan vi begynne å snakke om å kjempe for gullet.

 

Jeg er, som du merker, uenig i at klubben står igjen som en "taper", vi er en attraksjon og en flott person mindre, ja, men vi kommer som sagt styrket ut av det som et lag.

Det er når alle må kjempe sammen og trekke lasset man kommer seg fremover.

 

 

Edit:

Nok fra meg om Spurs her inne, om vi fortsetter diskusjonen får vi gjøre det i Tottenham-tråden :)

Endret av Captain Butthurt
Lenke til kommentar

Ser flere her melder at det er "kreativitet" midtbanen har manglet. Får vi ikke inn det om Kagawa starter å spille fra start da, som de aller fleste ønsker? Skjønner ikke hvorfor folk vil ha Carrick+Superkreativ og begrenset bakover + Kagawa. Alt for lett å kjøre over den midtbanen der for flere lag i PL.

 

Skulle dog gjerne sett Thiago i United, men ikke som fast makker med Carrick - hvertfall ikke med en gang. Til det måtte han ha bevist at han besitter mer defensive kvaliteter i en så fysisk liga som PL:

 

Du har skjønt det.

 

Thiago-Carrick-Kagawa høres ut som en trio som kan bli rent over av Sheffield United på Old Trafford. Sist gang United møtte et topplag i CL var mot Real Madrid. Da måtte vi ofre Kagawa fordi midtbanen vår var så svak at Welbeck måtte være ryddegutt fra sin AMC-posisjon. I CL-finalen 2009 ble vi rundspilt av Barca fordi Fletcher var ute og vi ikke hadde en annen dynamo på midten ved siden av Carrick.

 

Altså to av de største kampene vi har spilt de siste fire årene - begge to ble vi superdefensive fordi vi ikke hadde noen ryddegutt på midten. Nå har vi fått en, nå kan Kagawa og Rooney få connecte med RvP istedenfor å være indreløpere. Fellaini er et godt kjøp - så får vi heller diskutere hvorvidt vi ikke burde hentet inn en ny ving også. Men det er en annen diskusjon.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg mener, i fullt alvor, at United har den beste førsteelleveren i PL.

 

De Gea

Rafael - Ferdinand - Vidic - Evra

Carrick - Fellaini

Nani - Kagawa - Rooney

Van Persie

 

En av de beste (i mine øyne, den aller beste) på keeper-plass. Ferdinand (en av årets beste i fjor) og Vidic har flere usikre sider, hvor skader og alder er de mest kritiske, men de er fortsatt helt der oppe begge to. Som stopper-par sliter jeg på stående fot å se hvem som er bedre pdd (finnes sikkert noen). Rafael har jeg sett blitt nevnt (her på forumet) som den beste høyrebacken i verden. Det er jeg uenig i (naturligvis), men han er utvilsomt blant toppen i ligaen med haugevis av år foran seg. Evra er bare .. blæ. Definitivt vårt svakeste ledd. Carrick (aka den beste SM i ligaen etter Yaya), samt Robin, den beste spissen i ligaen og definitivt på topp 5 i verden i sin pos. Kagawa har så mye uforløst potensiale atte hjælp, og er kun 24

 

Igjen. Om vi får skader, stiller med Jones på back, Valencia på back, Young og Giggs på banen etc.eller bare at Moyes velger å spille med disse spillerene så er jeg enig i at alt faller sammen. Poenget er at man må være helt mental for å ikke anerkjenne dette som et topp topp lag, som selvfølgelig ikke kommer til å havne utenfor topp 4 i år.

 

Forøvrig helt overbevist om at jeg kommer fler signeringer i januar-vinduet.

 

(og til dere som mener at United har gjort seg selv til en laughing stock i sommer: jeg er enig i at Woodward har driti seg ut, men oppførselen til folk her inne bidrar en lang gang når det kommer til å latterliggjøre seg selv :) )

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...