Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den regelen om å snakke med spilleren handler da kun om kontraktsinngåelse.

 

Den inngår vel mer enn bare det vil jeg tro. Det er for eksempel ikke greit om Chelsea tar direkte kontakt med Rooney og ber han til middag hvor de prater om livet i London, og dytter tanker inn i hodet hans om at det ville vært bedre å spille for Chelsea enn United, uten Uniteds tillatelse.

Lenke til kommentar

Den inngår vel mer enn bare det vil jeg tro. Det er for eksempel ikke greit om Chelsea tar direkte kontakt med Rooney og ber han til middag hvor de prater om livet i London, og dytter tanker inn i hodet hans om at det ville vært bedre å spille for Chelsea enn United, uten Uniteds tillatelse.

 

Slik de en gang i tiden gjorde med Rio Ferdinand, om jeg ikke husker feil.

Lenke til kommentar

Penger > alt

 

Dersom det stemmer at United vil betale Cesc 200k pund i uka så skjønner jeg det jo.

 

Jepp. Penger er nok verdens største motivatør for Cesc når han gikk ned rundt £40-50k i uka for å gå fra Arsenal til Barca.

 

Sier ikke nei takk jeg heller. Men han er tross alt ikke i nærheten av førstevalg for Barca, er vel knapt andrevalg der i gården.

 

Neida. Var bare sammen med Messi den spilleren som startet flest kamper for Barcelona forrige sesong. Som oftest pleier man da å være tredjevalget.

 

Det eneste stedet hvor Cesc ble droppet en del var i CL, men det var også fordi de prøvde å være litt taktiske uten at det fungerte. Generelt sett så er Fabregas meget viktig for Barcelona grunnet antall mål/assists.

 

Ellers: Fabregas misliker United rimelig sterkt i motsetning til van Persie. Dette er samme gutten som kastet et pizzastykke i trynet til Ferguson. En som har kranglet rimelig heftig med Rooney, Evra (som til og med utfordret Cesc til slåsskamp) og Rooney. Sistnevntes drakt endte også opp på bakken etter at de byttet drakt for noen år tilbake.

 

For å si det slik: Fabregas selv har sagt at han ikke vil vekk fra Barcelona i sommer. Samtidig som han har sagt at han fortsatt vil til Arsenal hvis Barcelona vil selge han. Barcelona har sagt han ikke er til salgs og Wenger har også sagt at Cesc selv har sagt at han ikke har planer om å forlate Barcelona ennå.

 

Attpåtil har Arsenal en haug med klausuler som gjelder for Fabregas.

 

Jeg klarer virkelig ikke å se hope in a hanging snor her engang.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

*snip*

 

Jeg er enig i alt du sier.

 

Dog, det eneste jeg ikke ser du har et svar på, er at Man Utd har offentlig gått ut å sagt at di har et bud på spilleren. Jeg greier ikke forestille meg at en storklubb legger ressurser i å by og forhandle om en spiller for bare å få et nei tilbake av spilleren. Som nevnt oppforbi her, så har man ikke lov å snakke med spilleren, men man har lov å snakke med agenten (les zlatan boka, så får man en god innsikt i dette gamet).

Lenke til kommentar

Hvem er det som står ansvarlig for å plante bilder i hodet til folk som baserer argumentene sine på intuisjon (emils og alt-ctrl)?

 

Og til mennesket over som foreslo Khedira om Fab-overgangen renner ut: Hvilke andre kvaliteter enn at begge 'er grønne på FIFA' har de til felles? Jesus christ. Khedira er siste personen United burde prøve seg på nå.

Endret av niko.
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Helt enig med Stefan.

 

http://www.bbc.co.uk...otball/23404946

 

Som en post under sier:

 

Barca would be loco to even contemplate selling Cesc given that Thiago's gone and Xavi is past his prime now.

That and the fact Cesc doesnt want to return to England suggests this is just tabloid filler material.

This thread is now closed, nothing to see here, move along please.....

 

 

---

 

Fabregas kommer ikke til Utd. Skulle heller brukt tiden og innsatsen på noen andre.

Endret av tc47
Lenke til kommentar

Det jeg tenkte på var om United kunne høre med Cesc om han i det hele tatt er interessert i å komme til United. United kan by og by, men om spilleren ikke vil så er det til ingen nytte og United burde fokusere på å hente andre spillere.

 

Hvis de har hørt med Fabregas og han har gitt uttrykk for at han ikke vil komme så ser jeg ikke helt vitsen med å by både en og to ganger og bekrefte budene til media.

Lenke til kommentar

Får høre fra omtrent alle hold at Fabregas til United er usaklig, at det aldri blir å skje, og at det ikke er vits i å by på han. Men hvorfor i alle dager bruker United tid på Fabregas vist det ikke skjer at han kommer til oss? At han bare sir nei uansett, eller at Barcelona ikke kommer til å godta noen bud?!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...