Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Har jo sett ryktene, men tenkte at det aldri kom til å bli noe av, iallefall ikke før neste år eller året etter der. Vært United fan i 18år, levd i 22 år, og SAF har alltid vært der, som en selvfølge. For en manager! Vi kommer nok aldri til å se hans like igjen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trist dag på mange måtar.

 

Mark Kleinman

Manchester United source tells me Sir Alex Ferguson's successor will be announced within days but has to resign from current role first...

 

Within days? Kva manager er pr i dag i ein posisjon der han kan seie opp i løpet av nokre dagar?

Lenke til kommentar

En sykt trist dag som måtte komme. Han var manager da jeg fikk interessen for fotball som unge og begynte å elske denne klubben. For meg (og mange andre) er han United. Kommer til å savne tyggistygginga hans, entusiasmen han har vist for sporten og kommentarene hans. Han er unik, ikke bare som manager, men som menneske. Prestasjonene hans i seg selv er ut av en annen verden, men hans karakter er det som vil bli mest savnet for min del.

Lenke til kommentar

Dette har vært en trist dag. Har fryktet dette øyeblikket i flere år, men vi visste alle at det kom til å ta slutt før eller siden. Takk for alt, Sir Alex.

 

Alt annet enn Mourinho. Klopp hadde vært fantastisk, men jeg er overbevist om at det blir Moyes. Tryggeste og beste langsiktige løsningen i mine øyne.

Lenke til kommentar

"Manchester United source tells me Sir Alex Ferguson's successor will be announced within days but has to resign from current role first..."

 

Hvis denne^ er legit tviler jeg på at det blir Klopp, man drar ikke fra en klubb like før en CL-finale

 

Skulle også tro Moyes er lojal nok til Everton at han fullfører sesongen. Men de ligger vel ganske trygt på EL-plass, så det burde ikke være noe stort problem at han drar

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...