Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Ja i følge den her (http://www.faniq.com...sfer-Blog-58168) er han klar for å flytte sakene sine til Manchester i januar. (Ta den med ei stør bøtte salt)

 

Er nok fara at det ville koste ein del ja. Ikkje sånn at Dortmund vil ønske å bli kvitt han, og dei har vel ikkje akkurat økonomiske problem heller, så eg tippar United evt ser på rimeligare alternativ om det blir styrking av stoppar/forsvar i vinter. Om det skulle bli noko, så vil eg også tru at dei tenker på om spelaren kan delta for united i Cl, noko som begrensar utvalget noko.

Hadde uten tvil vært en fantastisk overgang! Vidic-Hummels i midtforsvaret hadde blitt beste i PL, det er jeg rimelig sikker på.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvilken type stopper er Hummels egentlig? Er han en "bauta" eller mer en spillende type? Personlig liker jeg sistnevnte bedre, selv om jeg selvsagt ser verdien av den første i enkelte oppgjør. Evans for eksempel, meget god med ball i beina. Moderne stopper. Han har i tillegg luket vekk en del blemmer (bank i bordet), og er nå blant de beste stopperne i PL.

Lenke til kommentar

Er vel stort sett berre rykte utan at det treng om å ha så mykje rot i verkelegheita.

 

Det her er vel det "mest seriøse" eg finner ved eit raskt søk, altså ikkje mykje å skryte av. "Kjelder" i spania og tyskland, altså nokon har funne på det for å generere klikk eller liknande.

Endret av archanios
Lenke til kommentar

Trur nokon har starta litt tidlig på juletoddyen. Når gjekk ein spelar sist frå Liverpool til United?

Ifølge Wikipedia: November 1938 Allenby Chilton på Free Transfer ser det ut som. Han var 20 år, hadde ikke spillt noen kamper for Liverpool, og endte med 352 kamper for United, til tross for 2. verdenskrigs pausen.

Andre veien så gå gikk Phil Chisnall i April 1964 for 25,000 £ Han hadde 35 kamper for United, og endte på bare 6 for Liverpool.

Lenke til kommentar
23 - Only seven teams have conceded more goals in the Premier League this season than Man Utd. Unusual.

 

23 - Manchester United have already conceded more goals this season (23) than in the entire 2007/08 campaign (22). Open.

 

Rett og slett ikke godt nok. Hvor lenge skal spissene redde oss? Snart på tide at forsvaret også tar ansvar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...