Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Basert på hvor opptatt de fleste er av slikt, så er vel det helt greit at de oppsummerer hva avisene skriver om klubben. Manchester United er en stor organisasjon med en stor markedsavdeling, også på web og sosiale media.

 

Men hva er vitsen med at klubben videreformidler løgner og usanne rykter rundt klubben? Jeg synes at klubbene bør holde seg for gode til dette.

 

De sikrer seg jo så klart klikk på nettsiden, men skulle tro at seriøsitet var foran det å få flest klikk på nettsiden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes ikke det er useriøst. De er jo tydelige på hva det er - fra avisene/rykter - akkurat som den norske supporterklubben.

Liker at de samler det på sin nettside, enklere for meg som leser, enn å måtte følge med på masse aviser/Twitter konstant. Nå skal jeg være ærlig å si, at jeg ikke pleier å lese rykte-artiklene til manutd.com/united.no uansett. Er mye tull og syltynne rykter rundt en så stor klubb som United.

Endret av JohnRichard
Lenke til kommentar

Jeg er enig med deg, Teipball. Jeg har aldri skjønt det.

 

Dårlig start på sesongen, men Kagawa ser i de minste ut som om han kan finne seg til rette.

Kagawa kommer til å bli årets kjøp i PL. Når Rooney er ute av feriemodus, og v. Persie setter skikkelig i gang, så vil vi få se mange flotte mål fra denne trioen.

 

Skal sies at Wellbeck på ving var vel dagens dumme gjerning, ingenting der ute å gjøre.

 

Tipper at vi vinner kampen mot Fulham rimelig klart, jeg våger meg å si 4-1.

Endret av Sameboe
Lenke til kommentar

Spisse skruknotter i stor kraft mot et (litt for mykt) lår, blir filét av slikt. Kjipt for Rooney og klubben, men ingen krise. Er bra nok besatt på spissplass nå. Det dummeste er vel at Rooney trenger sånn ca en halv enighet på å komme i form, så vi får nok neppe se det beste av han før jul.

Lenke til kommentar

Den der tar bare cirka 20 timer å se igjennom! :)

 

Selv ser jeg ikke på dette som noe krise. Vi klarer uansett aldri å presse Valencia, Nani/Young, Kagawa, Rooney og Van Persie inn i samme taktikk uansett. Selv trioen Kagawa, Rooney og RvP er vanskelig å ha på banen samtidig i lengre perioder, uten at det går utover det defensive.

Lenke til kommentar

Smått utrolig at Hernandez og Welbeck blir prioritert over Berbatov, da de ikke har ferdigheter som er i nærheten en gang. Synd alder har så mye å si i Fergusons øyne.

 

Welbeck må forresten begynne å bevise noe snart, han blir ikke yngre og har ikke bevist at han er god nok til å spille fast enda. Hernandez mista jeg troa på for lenge siden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...