Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lite aktivitet i kamptråden. Har dere sett laget SAF sender utpå?

Jepp, spennende med Rooney i en slags Scholes lignende rolle. Berbatov og Owen får tillit på topp, tydelig at Fergie har planer om et offensivt spill på siste halvdel. jeg har tippet 3-0 og ståt ved det. Ser for meg Rooney med 1 og Berbatov med 2.. :p

Lenke til kommentar

Eneste grunnen til at han sånn nogenlunde greier seg gjennom de fleste kamper er farten.

 

Er du morsom? Enig i at han har, som mange sier, noen brølere, men å si at den ENESTE grunnen til at han kommer seg igjennom kamper er farten, da har du bare laget en hatboble rettet mot Evra inne i den bitte lille gullfiskhjernen din....

 

Beklager om du føler jeg går til personangrep på deg nå, men Evra er absolutt ingen dårlig spiller, og det er ikke bare farten som gjør han til en god spiller. Han er ikke lenger så god som han en gang var, men skjerp deg. Enig i alle som mener vi burde hatt en annen venstreback som kunne pustet Evra i nakken, så Evra hadde prestert og jobbet hardere for å beholde plassen sin i førsteelleveren. Han har det litt for enkelt, fabio er jo ikke i nærheten av å ta den plassen.

 

Og jeg tror at den mest ideelle backrekken vil være (fra venstre):

Evra - Vidic - Jones/Smalling - Rafael/Smalling

 

Jones som stopper fordi at om han skal bli en stopper i verdensklasse så trenger han masse trening i posisjonen. Rafael på høyre fordi jeg personlig mener at de beste backene bør ha god fart da de kan konkurrere mot vinger som kontrer, da de som oftest er raske. Selvfølgelig mener jeg ikke at kun farten teller, bare så det er klart :)

Du er flink til å skrive at jeg er dum, men du har jo ikke nevnt en eneske kvalitet Evra har som gjør at han klarer sånn nogenlunde å dekke opp området sitt. Man ser det gang på gang på gang at raske vinger og backer får autostrada på vår venstreside fordi Evra er feilposisjonert i 9/10 situasjoner. Er vel greit å ihvertfall kunne nevne disse kvalitetene som gjør at Evra har gjort seg fortjent til en plass på laget.

 

Jeg liker Evra som person, han virker å ha et hjerte for United, men han er en middelmådig fotballspiller, og han har falt i prestasjonene de siste sesongene. At du sier det er en hatboble får stå på din regning. Du får heller lære deg at alle ikke har de samme meningene som du har

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det begynte med at et eller annet skjedde på reservelaget. Jeg så ikke kampen, men Ravel skal visstnok ikke ha fått spille.

 

Ravel:

Pisss take

 

I can not waite till the end of the season

 

Journalister blåste det opp. (Annie Eaves, mest av alle: http://sportwitness....-again-morrison)

 

Så kom Rooney hjem:

 

@RavelMorrison49 might come sooner than u think!!!!!

 

Ravel:

 

Jamaica with daryl in july :D

 

End of season means holiday time :/ wtf

 

@WayneRooney what do u mean :/

 

#when people see the wrong side of stuff and think I mean it in a bad way

 

Storm i vannglass, men det var stort sett alt som var i twitterfeeden min i en time.

 

Edit:

 

Ravel:

Why do people say I'm leaving I never 1 said I'm leavin our never 1s said anythink bad about the club - end of season = holiday with family
Endret av Jørgen
Lenke til kommentar

For min del tviler jeg ikke på at han ble misforstått. Tror ikke han er den skarpeste kniven i skuffen. Men han har vel klart å holde seg unna lovens lange arm i noen måneder nå.

 

Jeg lar tvilen komme han til gode. Han reddet seg uansett inn (i mine øyne), og det viser i det minste at han skjønte at det kunne få konsekvenser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...