Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Fergie sier at han har to gode unge spillere han vil satse på. Regner med det er Smalling og Evans

 

Smalling og Jones vel. Vet ikke om Evans regnes som "ung" lenger. Men ja, jeg stusset også litt over den. Jeg håper Smalling kun vikarierer på backen, for jeg synes absolutt ikke han har gjort en sånn supergod figur der.

 

Neste overgangsvindu ønsker jeg meg (i prioritert rekkefølge):

 

- Midtbanespiller, helst en Keane-type.

- Venstreback

- Midtbanespiller, type offensiv. Venstrebeint.

- Høyreback

 

Har mistet troen på samtlige brasilianere i førstelagstroppen egentlig. Rafael og Fabio har kanskje potensialet inne, men de takler ikke det fysiske aspektet i PL. Anderson er for variabel.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Smalling er mye bedre offensivt enn det O'Shea var og er omtrent like god defensivt. Forskjellen er jo at O'Shea hadde mye erfaring, spesielt fra å spille på backen. Smalling har så vidt jeg vet knapt spilt der før denne sesongen og har et veldig stort potensiale og har allerede flere kamper hvor han har gjort det veldig, veldig bra i den posisjonen.

 

Men ser helst Smalling som midtstopper. Tror han får best utnytte av egenskapene sine der.

Lenke til kommentar

Jones er bedre enn Smalling som stopper også. Så lenge Rafael er skadet er Jones et soleklart valg på høyrebacken. Når Rafael blir frisk bør han også være et rimelig klart alternativ som stopper sammen med Vidic imo.

 

Synes mange overdriver hans svakheter som stopper. Han har gjort noen få unødvendige feil, men han har stort sett vært solid. De løpene han har gjort fremover med ball har gavnet oss mer enn de har skadet. Dessuten har han også gjort en del syke ting defensivt som ingen av de andre stopperne våre har kapasitet til å klare. Jeg husker blant annet en situasjon der to angripere kommer alene med han, som han vant på en helt drøy måte. Først blokkerer han ut spilleren som ikke har ball, og når spilleren med ballen går for mål selv så spurter han lynraskt bort og takler i nøyaktig riktig øyeblikk. Når Rafael kommer tilbake bør Jones få sjansen til å utvikle et samspill med Vidic, da tror jeg forsvaret vårt blir knallbra.

Lenke til kommentar

De syke tingene defensivt Jones har gjort har stort stort sett kommet etter at han har fucka opp noe posisjonsmessig i forveien. Han er altfor offensiv til å spille stopper og er alyfor ofte ute av posisjon.

 

Smalling er mye sikrere og blir veldig sjelden overrasket ute av posisjon. Veldig mye flinkere til å hindre angrep før de blir farlige.

Lenke til kommentar

Jeg er enig med Limbeck!! Oh jesus. Jeg mener Smalling er bedre på hode, samt mye tryggere defensivt, han har i tillegg mer ro enn Jones. Likevel har han den samme arrogansen som svidde Rio titt og ofte, så han har sine lapses. Jones er bare 19, det synes på tross av at han er steike god, Smalling burde være vårt førstevalg sammen med Vidic. Han kompleterer Vidic bedre da han ikke er en møtende stopper lik det både Vida og Jones er, samtidig har han en bedre fot enn dem begge (selv om den ikke er fantastisk). Og Jones er bare 19, gi han 1-2 år så er han et soleklart førstevalg i alle kamper sammen med Smalling.

 

At Smalling er en middels back er jeg dog ikke enig i, han er kanskje ikke så rå offensivt, men defensivt er han bunnsolid. Bare å se over på venstre for å vinne det stikk motsatte. Heller strålende defensiv enn middels på begge fronter.

 

Det er en ting jeg forresten ikke forstår, hvorfor i satan setter Sir Alex spørsmålstegn ved Rio og ikke Carrick, Fletcher og Evra? Greit nok Rio teller på årene og har stinket hittil i år (foruten mot Liverpool), men de tre nevnte har da faen vært under pari lenge nå, jeg unnskylder kun Fletcher som har vært skadet/syk lenge. Og når jeg mener under pari så mener jeg at de ikke har hatt glimt av storhet på lenge lenge.

 

Jeg har forresten en major rant på vei, trodde den skulle utløses etter City-kampen, men den kom ikke. Jeg er dritlei av at vi skal stille opp laget etter motstanderen såpass som vi gjør, når ble det slik? Før spilte vi vårt eget spill nesten uansett, jeg vet det gir resultater, men føler det knekker selvtilliten i laget. Anyway, en annen dag.

Lenke til kommentar

Det SAF sa var at Rio ikkje er førstevalg lenger, og det er vel lett å forstå når vi ser dei talenta som er på veg fram på Rio sin plass. På venstreback og midtbane har vi desverre ikkje like mange tallenter på veg opp. Dessuten trenger vel ikkje SAF å holde ein pressekonferanse for å skjøne at Carrick ikkje er førstevalg på midten :p

Lenke til kommentar
hvorfor i satan setter Sir Alex spørsmålstegn ved Rio og ikke Carrick, Fletcher og Evra?

Er vel forskjell å stille spm. tegn ved en spiller og å si at en aldrende spiller ikke lenger vil være ansett som førstevalg?

 

Med Carrick og Fletcher vasser det jo ikke i alternativer, og ser egentlig ikke på noen av de som klare førstevalg. Synest igrunn det er mer å stille spørsmålstegn ved spillere enn en så klar uttalelse som Fergie kom med Rio.

 

Han sier jo bare det alle har skjønt. Med alle skadene og alderen måtte dette komme tilslutt, selv for Rio.

Lenke til kommentar

Morsomt at det er så mye klaging på Evra som var så god mot Everton og var også grunnen til at vi fikk 3p på lørdag. Han er også vice captain, og jeg kan love dere at vi ikke hadde vunnet noe de siste årene med Fabio der hver uke mot topplagene. Og jeg får ihvertfall god og rolig følelsen når han starter og føler oss helt sykt dårlige om vi har en type Fabio eller noen andre der (ingen andre ekte valg en gang!!). Evra er livsviktig og ekte Utd spiller (Anfield love)

Pat :)

Lenke til kommentar

I en skadefri tropp skal Fletcher slite med å få spilletid han også. Siden vi da har Rafael som høyreback og kan spille med Jones på midten sammen med Cleverly. Men i kamper vi spiller med tre i midten er han med

 

Kritikken mot Evra er jeg uenig i. Veldig stabil og solid spiller. En brikke i laget alle er vandt til å spille med og er nesten aldri skadet

Endret av Limbeck
Lenke til kommentar

Evra er jo en viktig brikke i laget, greit at han har gjort et par brølere denne sesonger, men det har ikke kostet oss alt for mye så jeg er villig til å glemme de og se fremover. At vi kanskje kunne gitt han benken litt oftere, ville ikke skadet. Kanskje hadde det hjulpet på innsatsen hans? Ellers liker jeg hvordan han er med fremover og skaper muligheter, at det er fryktelig god spiller, kan man ikke si noe på. Til tross for noen brølere. Den massive kritikken som til tider er, er fullstendig feil.

Lenke til kommentar

Jeg spør bare hvorfor Rio får stick gjennom media, mens andre som har underprestert i årevis kommer seg unna.

 

At Evra er solid og stabil er en forbanna myte, husker enda da folk rantet om at han var PLs beste venstreback, for noe bullshit. Vidic og Rio på sin topp gjorde det til han så solid ut, når Rio kunne plukke opp alt rotet på venstrekanten grunnet farten. Du nevner kampen mot Everton, vel jeg nevner City-kampen, spesielt på 2-0 målet. Hvem skulle fulgt Milner inn i feltet? Jo Evra. Og Tc nevner grunnen til at han får spille uke etter uke, vi har ingen andre å putte der reelt sett. Han er en helt ok spiller, ja, men uten konkurranse virker det som han ikke er på hugget i det hele tatt.

Endret av Hyrlen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Evra har dårligere posisjoneringsevne enn en blind mann med Alzheimer. Eneste grunnen til at han sånn nogenlunde greier seg gjennom de fleste kamper er farten. Med engang han møter raskere motstand blir han avkledd gang etter gang. I tillegg har han en uvane med å jogge tilbake etter han har vært i angrep og vi blir kontret på eller når han er utspilt/feilposisjonert. Han har hjerte, det skal han ha, men han er en middelmådig back at best.

Lenke til kommentar

Eneste grunnen til at han sånn nogenlunde greier seg gjennom de fleste kamper er farten.

 

Er du morsom? Enig i at han har, som mange sier, noen brølere, men å si at den ENESTE grunnen til at han kommer seg igjennom kamper er farten, da har du bare laget en hatboble rettet mot Evra inne i den bitte lille gullfiskhjernen din....

 

Beklager om du føler jeg går til personangrep på deg nå, men Evra er absolutt ingen dårlig spiller, og det er ikke bare farten som gjør han til en god spiller. Han er ikke lenger så god som han en gang var, men skjerp deg. Enig i alle som mener vi burde hatt en annen venstreback som kunne pustet Evra i nakken, så Evra hadde prestert og jobbet hardere for å beholde plassen sin i førsteelleveren. Han har det litt for enkelt, fabio er jo ikke i nærheten av å ta den plassen.

 

Og jeg tror at den mest ideelle backrekken vil være (fra venstre):

Evra - Vidic - Jones/Smalling - Rafael/Smalling

 

Jones som stopper fordi at om han skal bli en stopper i verdensklasse så trenger han masse trening i posisjonen. Rafael på høyre fordi jeg personlig mener at de beste backene bør ha god fart da de kan konkurrere mot vinger som kontrer, da de som oftest er raske. Selvfølgelig mener jeg ikke at kun farten teller, bare så det er klart :)

Lenke til kommentar

@Hyrlen: Enig i mye av det du skriver om Smalling og Jones. Men for meg trumfer Jones ekstreme egenskaper de tingene som Smalling er litt bedre på. En ting jeg stusset litt på var at du skrev at Smalling har en bedre fot. Hvis du mener pasningsfot, så er jeg uenig.

 

[edit]Når det gjelder Evra er jeg også en av kritikerne. Han virker som en herlig type, men han koster oss for mange mål. Se bare på alle målene vi har sluppet inn fra venstrebacken versus høyrebacken.

 

Også enig angående Smalling på backen. Han har klare begrensninger offensivt, men er bunnsolid defensivt. Men Jones er bedre. Raskere, mye bedre med ball i beina, bedre pasninger, mye bedre innlegg.

Endret av Geir M
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...