Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det var faenmeg bare flaks også. Hadde Torres vært sitt gamle jeg gjennom hele kampen, og ikke bare når han scoret, hadde han endt med 4 mål i går (for en Torres med selvtillit hadde ikke passet til Ramires når han setter den rett på De Gea)

 

Den han ikke har vist i Chelsea enda?

 

Flaks ditt og datt. Kanskje du nå vet hvordan vi har følt det etter en del kamper mot dere?

Endret av Limbeck
Lenke til kommentar

Er vel lova at han skal vere involvert ja. Kan hende det blir som Morrison i fjor som fikk ti minutt eller noko sånt.

 

Blir nok mange endringar frå i går. Tøff kamp mot Stoke til helga og vill kamp i beina frå i går. Smalling, Hernandez, Rafael, Vidic, Cleveley og Welbeck er vel utelukka, medan Fletcher, Rooney, De Gea, Nani, Young, Evans og Jones kan verte kvilte. Håpar berre vi ikkje stiller for svekka til denne kampen, for innsatsen til Leeds kjem til å vere heilt vill.

Endret av archanios
Lenke til kommentar

Vi stiller med rekke unggutter i morgen, så det er nok nesten helt sikkert at vi ser noen fra start også. :)

 

 

Bruttotroppen (Kilde: Independent):

Fra førstelagstroppen: Anders Lindegaard, Ben Amos, Fabio, Phil Jones, Jonny Evans, Ryan Giggs, Ji-Sung Park, Michael Carrick, Darren Fletcher, Antonio Valencia, Michael Owen, Dimitar Berbatov Federico Macheda, Mame Biram Diouf,

Fra reservelaget: Paul Pogba (18), Will Keane (18), Matt James (20), Reece Brown (19), Michael Keane (18), Tom Thorpe (18), Ezekiel Fryers (19

 

Endret av Aalton waits for alice
Lenke til kommentar

Lindegaard fortener mogelegheita, men SAF sa at han kanskje ville gje Amos sjansen sidan han ikkje ville få så mange andre mogelegheiter (FA/CL/Liga). Ser gjerne Pogba frå start, men tviler litt. SAF har exiten frå FA-cupen i bakhovudet og Leeds er vel neppe dårlegare enn dei var då. Tenker du på Michael eller Will Keane? Will er ein veldig spennande spiss og naturleg avsluttar, men er litt usikker på om han er klar for nivået. Det får vi vel evt sjå om han får sjansen.

Lenke til kommentar

Jeg tenkte på Will Keane, burde jo spesifisert det. Du har nok rett i det med nivået, men at han får et innhopp mot slutten håper jeg. Amos gjorde sakene sine bra i USA under pre season, ikke et dårlig valg det heller akkurat.

 

Leeds er nok bedre enn de var når vi møtte de sist, den gang var de vel mer avhengig av at Beckford skulle gjøre jobben, noe han forøvrig gjorde. Nå er de vel mer sammensatt som lag. Ikke at jeg kjenner Championship så godt.

 

Er viktig å ta med at slike kamper ofte avgjøres på vilje og innsats, er jo en hatkamp i slike oppgjør som regel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...