Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Jeg sier det hvert eneste år: "Det er som et eventyr!"

 

Snu 0 - 1 til 2 - 1 i finalen i 99'. Giggs i semi-finalen i FA-Cupen i 99'. I nyere tid har vi jo kanskje det jeg husker aller best, Terry som kan avgjøre finalen og sklir for at vi så vinner etter VDS redder Anelka-straffen og Giggs scorer. Det er som et gigantisk eventyr der det gode alltid vinner til slutt!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Wigan og Stoke er på brua. Har troa på at vi tar alle 6 poengene der. Men vi tar aldri mer enn 1p på Anfield, så dere vinner 85-84.

 

Det er ikke så sikkert. Vi får nå se. De kampene skal spilles. Vi skal ut i noen harde kamper også. Tottenham er ikke å spøke med for tiden

 

Arsenal er med her også

Endret av Limbeck
Lenke til kommentar

Haha, Arsenal-løpet er kjørt for lengst. Blir nok United som raker med seg gullet i år også, som Hyrlen skrev, faen er oddsen for at Scholes skaller inn vinnermålet i 93min. borte mot City?

 

Veeeeeeel.

 

Det har ingenting å si, ligaen er fortsatt der for Chelsea å tape. Vi var ikke gode nok i år.

 

Ikke gode nok? Vist faen er vi gode nok. Vi er et poeng bak og 3 serieruder å gjøre det på. Arsenal og Chelsea er også gode nok.

Endret av Limbeck
Lenke til kommentar

Neville var jo en av banens beste igår etter mitt synspunkt!

Han hadde Bellamy i lomma under store deler av kampen, den samme Bellamy som har nesten på egenhånd voldtat hele backfireren vår di siste 3 møtene oss imellom.

Håper han forsetter i samme steam framover.

Lenke til kommentar

Nettopp sett høydepunktene fra Tottenham - Chelsea. Endelig fikk John Terry som fortjent. Seriøst, jeg kan ikke tenke meg en annen spiller som kommer unna med mer grisespill enn han.

 

Når jeg tenker over det, hvilke Chelseaspillere går det egentlig ann å like? Jeg har sansen for Lampard, han virker som en fair og grei type, men bortsett fra ham? Ballack, Cole, Terry, Drogba +++. For en forferdelig gjeng.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...