Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har aldri hatt 100% troa på PL i år og tviler fortsatt på at vi kan ta det i år, men det ser ut som det blir pga en helt annen grunn enn jeg trodde. Jeg tvilte pga at jeg tenkte at det skulle bli for mye å plutselig spille uten spillere som Ronaldo og Tevez og at det skulle ta kanskje ett år, kanskje litt mer for å komme i gang skikkelig igjen; men det er ikke det som er problemet. Alt starter i forsvaret hvor vi har hatt for mange skader osv og de som skal ta over presterer ikke. De presterer rett og slett ikke. Jeg er utrolig misfornøyd med Evans nå. Og Wes har ikke vært elsk heller. Vi har heller ingen god backup for Sheasy som er sikkerheten selv på høyrebacken. Faen som jeg savner Sheasy; både backen og back-up mulighetene han gir oss, i tillegg til personligheten hans som er en av de herligste i hele Utd-laget spør du meg. Om vi ikke vinner ligaen, så er det mye pga forsvarsproblemene våre. Sier ikke at midtbanen osv har vært perfekt, men vi sliter ikke nevneverdig der eller noe.

 

Uansett tror jeg at vi har en god sjanse å vinne ligaen med Rio tilbake snart og forhåpentligvis Vida også; men en ting er sikkert: Vi må slå Chelsea på OT for å ha en sjanse. Uavgjort holder ikke der no matter what. Så det blir spennende.

 

I stor grad enig med deg her. Midtbanen hadde nok fungert bedre om vi ikke hadde slitt så jævlig i forsvar. Man sier det beste forsvar er angrep, men i fotball er det gjerne slik at man fort sliter i angrep om man sliter i forsvar. Det forplanter seg liksom fremover i banen siden man ikke kan bygge opp spillet like komfortabelt fra forsvaret.

 

Vi får håpe Vidic i det minste er klar til midtuken.

Lenke til kommentar

Når det gjelder PL-gull kan jeg på ingen måte se Chelsea rote dette bort. Selv ute av form greier de å øke forspranget i PL. Bare vent til de får maskineriet igang. Har sagt det før og jeg sier det igjen; Chelsea er verdens beste fotballag og har den beste stallen. Vi skal ikke gråte over å komme bak dem. Barca kan bare gå og legge seg med sin "sentre-100-ganger-til-hver-eneste-spiller-i-laget-før-vi-angriper"-taktikk.

Endret av Points
Lenke til kommentar

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/manchester_united/s/1193334_fergies_arogance_warning?

 

 

Luckily, Roo's recent form and impressive goal tally this season has more than compensated for the pre-season sale of to real Madrid Cristiano Ronaldo for £80m.

 

"The only reason Ronaldo was sold, was because the boy fervently wanted to leave," said Fergie.

 

Experience

 

"I got a text from him last week saying `I miss you so much'. I'd texted him to say happy birthday. He was 24. And he said he missed me, and `thanks for all the kind things you're saying about me'. You appreciate things like that.

 

"I did well to keep him for another year. When we sat down, you could see it in his eyes.

 

"He said: `Boss, I just want to play for Real Madrid, it's nothing against Manchester United. I'm going to go because it's an experience for me.'

 

"He played that extra season, did fantastically for us and after the Champions League final came to me and said: `Boss I want to leave. `I said: `Right, you've done another year let me consider it.' The next day an offer came in for £80m."

Lenke til kommentar

 

 

"The only reason Ronaldo was sold, was because the boy fervently wanted to leave," said Fergie.

 

 

Bullshit, Klubben vår måtte ha pengene for å betale gjeld.

Hahahaha, kødder du nå?

 

Ronaldo hadde en drøm, og det var å spille for Real Madrid en gang i karrieren. Han var 6 år i klubben og han følte nok at han hadde gjort sitt i Manchester United. Han hadde vunnet det som var i England, og ville nok ha nye utfordringer. Men måten Ronaldo var i media på var idiotisk.

 

Om Ronaldo ville ha blitt i klubben, hadde han aldri blitt solgt selv om klubben trengte penger til gjeld noe som ikke stemmer med det du sier Lucky.

Lenke til kommentar

Siden vi stort sett skriver hva vi vil i denne tråden nå, så kommer jeg med at par spørsmål, da dere nesten føles som familie :p

 

Jeg skal studere neste år, antageligvis språk eller lærerutdanning uten at jeg helt har bestemt meg enda, men lurer egentlig på om jeg bør studere og bo hjemme eller komme meg vekk? Jeg har en mor som helt klart mener jeg bør bo hjemme og studere i Oslo, fordi da slipper jeg studielån og gjeld senere, men det hadde jo vært utrolig morsomt å "komme meg vekk". Spørsmålet er vel egentlig om det er verdt å nedbetale gjeld senere for å bo vekk fra de trygge omgivelsene? Ellers hadde det vært fint med litt innblikk i en students hverdag, har lest litt rundt, men hadde vært kjekt med noen svar/noen å prate med.

 

Hvis det her går for mye off-topic, så er det bare å sende meg PM.

 

Fikser de "gå til nyeste innlegg"-knappen tror jeg faktisk at jeg kan leve med forumet, hvis ikke gir jeg det nok opp selv om det er synd. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal fylle diskusjon.no tiden min om kvelden med da.

Lenke til kommentar

Jeg flyttet hjemmefra i januar, og det er jo ingen tvil om at det er en fin erfaring. Man blir kjent med mange nye mennesker, og for min del syntes jeg det er mye lettere å jobbe med skolearbeid når jeg bor aleine. En klar fordel med å bo hjemme, er jo som du sier å slippe unna studielån, men det er jo ikke umulig å jobbe litt utenom skolen hvis man har tid til det.

Fin måte å unngå en altfor stor gjeld på, hvertfall. :)

Endret av Shlaps
Lenke til kommentar

Wis: De kommer til å fikse det. Problemet er at drift-folka er ansatt, mens admin jobber gratis. Det betyr at drift-folka ikke er på jobb nå, siden det er helg. Derfor blir ikke ting gjort. Men Dotten og co har nok kontroll på rapportene og lager planer osv., så du skal se ting blir bedre snart.

 

Hva gjelder å flytte hjemmefra: Do it. Enkelt og greit. Det er så jævlig verdt det! Men jeg ville flytta bort fra Oslo om jeg var deg, da de som blir værende "hjemme" (som i i samme by)har en tendens til å tråkke opp de samme spora, og da er det ikke noe vits å flytte hjemmefra.

Lenke til kommentar

Trengte pengene til å betale gjeld? Pengene er ikke i nærheten til å gjøre noen forskjell. Kommer vi til å selge Rooney også? Vi må jo det om vi skal klare å betale noe av rentene

 

Wis: Jeg synes du skal prøve å flytte. Du kan jo alltids flytte tilbake om du ikke trives alene,

Endret av Limbeck
Lenke til kommentar

Fikser de "gå til nyeste innlegg"-knappen tror jeg faktisk at jeg kan leve med forumet, hvis ikke gir jeg det nok opp selv om det er synd. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal fylle diskusjon.no tiden min om kvelden med da.

 

Fylle tiden blir nok ikke noe problem, siden jeg bruker 5 timer her i uka, men dette er (var) det beste stedet jeg hadde for United-prat. I tilegg til all småpraten med alle go' gutta :love: Uansett, aner ikke hvor jeg skal få inn alle United/fotball-diskusjonene nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...