Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha. Neida, det er bare at jeg snakker så mye om Arsenal osv pga venner/broren osv osv. Liker de bare mye bedre enn Pool og Chelsea liksom. Men ja, hra litt special feelings for Pompey og Villa i PL ellers. Men etter Villa slo oss følte jeg meg litt dum og ekkel, siden de var så grusomt defensiv i andre omgang. Før har de ikke vært sånn i det hele tatt. F.eks når vi slå de 1-4, 4-0 osv i fjor eller 07/08.

 

Uansett, utrolig deilig at Pompey styrer sånn og tar 3 poeng. :D

Lenke til kommentar

Hjelpe meg som det har gått i stampe for Liverpool, har sjelden sett så planløst spill fra det som skal være et topplag i Premier League.

 

De kan jo være 13 poeng bak oss etter i dag, og 16 bak Chelsea. Samt 8 bak Villa / Arsenal på fjerdeplassen. De tar aldri i verden igjen United / Chelsea ihvertfall, det er jeg bombesikker på. Tror heller ikke de klarer å hamle opp med Arsenal plasseringsmessig, så de er avhengige av at Villa / Tottenham / City sprekker litt nå for å få CL neste sesong.

 

Ser rett og slett ut som om Liverpool-laget ikke er godt nok til å henge med i en sesong som har blitt jevnere enn vanlig og hvor lag som Tottenham, Villa, og City "endelig" har klart å være konkurransedyktige i toppen.

 

Big four blir "breached" denne sesongen, det er jeg sikker på. Og det er Liverpool som ryker.

Lenke til kommentar
HAHAHAHAHA. Her kommer jeg hjem og ser at Pool har gått på en stygg en. Jeg LER!! :lol:

LER du enda?

 

Eg ler hvertfall enda. Tape mot Pompey som er suverent bunnlag (til denne kampen) med toppet mannskap er vel hakket vassere enn å tape mot Fulham som potensielt ligger over Liverpool på tabellen, med halve laget ute....

 

Men det er surt ja. Absolutt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...