Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Grei tropp i dag. Burde være en grei seier selv om jeg har mine tvil på at vi tar full pott i dag. Jeg hadde håpet å seg mer av Macheda denne sessongen, og syntes dette hadde vært en fin kamp for han. Han er kansje litt ung enda, men har trua på at han kan bli det neste store.

 

Deilig å se at Anderson og Carrick starter på midten, men frykter at Giggs vil dra inn mot midten og Rooney faller litt ut på kanten. Får håpe det ikke skjer.

Lenke til kommentar
Tror Mourinho har veldig lyst til å trene United engang i framtiden. Så jo hvordan han hilste på supportere ogsånt under CL kampen mot Inter. Tror en del av fansen også liker han? Tror det hadde blitt bra med Mourinho jeg.

Jeg elsker Mourinho som person. Men spillestilen hans er ikke the United way.

Er vanskelig å ikke like Mourinho som person, både på godt og vondt :p Men som du sier passer ikke spillestilen hans inn i United. I tillegg frykter jeg at vi vil få se mindre egenproduserte spillere om en trener som Mourinho tar over United.

Lenke til kommentar

Crap! Kampen på C+Sport2??? Argh, har bare 1'ern her ute :(

 

Tror de vil rullere litt da de har spilt i helgen og har en tøffere match til helgen.

 

Minner dere som lurer på benkingen av Berbatov og Valencia om hva jeg skrev tidligere idag. 3 PL matcher på en uke så tidlig i sesongen betyr at man MÅ rullere. Så enkelt er det.

 

Ok. De har sikkert bare ikke sett det når du skreiv det tidligere i dag.

Lenke til kommentar

Synd for Rooney at både Carrick, Anderson og Giggs er med fra start, men vi bør vel egentlig vinne uansett hvor på banen Rooney spiller. Og som Kjakan er inne på, så er dette den beste kampen å spare folk i. Ser heller ikke bort fra at Berba, Valencia eller noen andre kommer innpå hvis vi sliter med å score, så seier bør det bli uansett hva som skjer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...