Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Faen at Owen ikke putta, ville gitt han enda litt mer selvtillit. Holder han seg skadefri blir han en av årets signeringer.

Uansett, herlig å starte med seier.

 

United vinner etter mye stanging 1-0 i mårra, så får vi hørre av alle Pool supportere at vi spiller rævva fotball & vinner bare kamper 1-0.
Endret av AnewZ
Lenke til kommentar
Provoserende skade på Evans, som er ute altfor ofte. Dessuten ranet han oss for Anderson, som haddet kommet inn for en for dagen komplett ubrukelig Scholes.

 

PS: Dommeren er den dårligste jeg har sett i PL noensinne. Ingen avlorlige feil riktignok, men storsett bare elendig blåsing.

Scholes ubrukelig? jaha, jeg syns nå han var en av banens beste. Rooney ikke i topp form, hverfall når man prøver å skyte gjennom mennesker, å gjerne flere på en gang, flaks mål spør di meg, bra berba, nani tja... gjør mye rart, men hjørnespark burde han holde seg langt vekk fra, ellers en SÆRDELES dårlig kamp av United, å Owen.... den er ferdi scora. spank you boy.

Dommeren idag var oxo totalt ubrukelig, berba skulle hatt straffe der, dommer hører hjemme i championship.

Lenke til kommentar

Stort sett fornøyd med kampen i dag. Foster spilte bra og virket mye sikrere enn han har gjort tidligere. En kjemperedning på slutten som reddet to poeng for oss er også svært positivt. Med det antallet store sjanser vi hadde burde vi scoret både tre og fire mål, spesielt burde Owen scoret på overtid, og Fletcher på slutten av 1. omgang. Blir vi bedre til å sette sjansene tror jeg dette blir en morsom sesong! :)

Lenke til kommentar

Syntes ikke var mer enn 1-mål bedre enn Birmingham i dag. En grei dag på jobben, men alle forventer mer etterhvert.

 

Lucky7: Rooney flakse mål? Ehh. Ute av form? Du kan umulig ha sett samme kamp som resten av oss. Nani var også brukbar, men sliter litt når vi blir for baktunge.

 

Det at du presterer å kalle Paul en av kampens beste fatter jeg ikke. Fletcher var ca et lysår bedre og uten skotten hadde vi sansynligvis blitt tredd gjennom mye oftere.

 

1) Scholes klarer ikke takle, er alltid for sein i dueller og lager mye frispark.

2) Når vi vinner ballen, jogger han fremover. Ingen støtte for de offensive spillerne, med mindre vi spiller powerplay og han får strødd fra sentral posisjon.

3) Står stort sett stille midt på banen. Mens Fletch løper som en villmann og vinner ballen, står Scholes å ser på.

4) Passningene var ikke samme gamle klassen i dag.

 

3/10 på børsen og det er for dårlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...