Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pappa sendte mld når det var spillt 70min av Chelsea og lurte på hvordan det gikk. Sendte bare i svar: 1-1. 20min igjen, Drogba putter på overtid. Go me xD

 

United vinner etter mye stanging 1-0 i mårra, så får vi hørre av alle Pool supportere at vi spiller rævva fotball & vinner bare kamper 1-0.

Lenke til kommentar

Har forsøkt å skrive det samme et par ganger, men virker ikke som det registreres.

 

Chelsea - Hull burde fungere som en advarsel på at de antatt svakeste lagene kan bite godt fra seg. Når man også tar i bettrakning hvor mange sjanser vi sløser pr. kamp, ser jeg overhode ikke for meg et spesiellt målrikt oppgjør mot et bortelag som kommer til å barrikadere seg rundt sekstenmeteren. Frykter også baklengs, spesiellt med bøssa Kuz bak der.

 

Ikke undervurder Birmingham, de er langt bedre enn Wolves og Burnley. Dessuten har vi det med å tulle i sesongstarten.

Endret av The Game
Lenke til kommentar
Vi får vente å se, får vi et mål tidlig så tror jeg det kan bli styge siffre, men vi får se hvilket humør gutta er i morgen :)

 

Ikke undervurder Birlingham fullstendig nå da. Det er første kamp for sesongen

 

Å ta det med ro, jeg tror det kommer til å skje akkurat som det har gjort de siste sesongene, vi sliter med å putte mål. Vi kommer til å stange mot en forsvarsmur og på en eller annen merkelig måte så tar de ledelsen før pause også må vi sitte å rive ut det lille vi har av hår og vente på at vi skal forhåpentlig klare å spille uavgjort mot et lag vi egentlig bør slå ganske lett.

 

Men som sagt hvis vi klarer å få det målet tidlig så kan det bli moro, men mest sannsynlig så skjer det jeg akkurat skrev over :)

Lenke til kommentar

God natt, og lykke til til alle oss Manchester United mennesker! :D

 

Nei, dere har selvsagt rett i at man aldri skal undervurdere noen. Det er en fæl ting klubben vår gjør noen ganger mot dårligere lag. Men jeg tror ikke det er grunn til bekymring. I siste kampen i fjorsesongen, så så vi at unggutta våre klarer å prestere på et høyt og godt nivå. Vi kommer mest sannsynlig til å stille med et sterkt lag i morgen, selv om Brown trenger å spille seg litt varm. Men tenker det skal gå greit.

 

Ja, vi har kåla litt i starten. Det er derimot veldig lite som taler for at Birmingham skal ødelegge den fine statistikken vår om at vi ikke har tapt på evig lenge en kamp hjemme i ligastartkampen. Men Birmingham kommer mest sannsynlig til å ligge veldig bakpå, og det blir derfor viktig med presise og raske pasninger for å bryte igjennom. Derfor syns jeg også at Berbatov og Rooney skal starte på topp.

 

Man skal aldri ta lett på noe som helst, samme hvilken motstander det er. Men jeg føler det er litt viktig at vi kan sende et signal til mediene og de andre klubbene om at vi fortsatt er veldig farlige til tross for at vi har mistet Ronaldo (og Tevez). Så sant Brown kan holde seg skadefri denne sesongen og spille på sitt beste, så vil vi ha et vanntett forsvar. Jeg er derimot mest spent på følgende i denne kampen:

 

1: Hvordan Ben Foster eller "PIG" gjør det.

2: hvordan Berbatov vil levere dersom han skal spille.

3: Hvordan vingene våre vil fungere. Kan Nani spille til randen av potensialet sitt denne sesongen? Og vil Valencia imponere også mot dette laget?

 

Nå er det bare å glede seg ihvertfall. Vi får alle sove godt, krysse fingre og tær og håpe at dette blir en sesong hvor vi kan vinne PL for fjerde gang på rad, selv uten en viss portugiser som har fått mye av æren for mye av Uniteds suksess de siste årene.

Endret av Goldshoten
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...