Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

hva mener du med det? i toppform er han blant de beste i verden.. nettopp kommet tilbake, nå skal han bare komme igang å score ihjel motstandere, så blir det bra så.

 

 

ehh, nei... en Van Persie på topp rekker bare Ronaldo opp til anklene :thumbup:

 

 

DET var vel litt grisehardt inni granskauen hardt å ta i vel? :p

 

nEI DET VAR DET IKKE

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg tror at Arsenal kommer til å bli ganske farlig om noen år, når de har spilt på seg litt rutine. Men inntil den tid må de nok se seg slått av United og Chelsea.

Jeg tror ikke det. :) De er farlige. Men ja, rutine kommer med tid.

 

Vi ser hvordan det går med Milan for tiden. De tar vare på sine gamlinger, med mye rutine og erfaring. Men de unge kan gjøre en minst like solid jobb som de eldre. Noen blomstrer tidligere, andre senere (tidlig blomstring: C. Ronaldo, Rooney, Kaka etc. sen blomstring: Zidane, Luca Toni, Lucio).

Endret av Onyx
Lenke til kommentar
Skjønner ikke hvorfor dere aldri slapp ham til oss. En vote på United.no viste jo at supporterne stort sett dreit i hvor han havnet, de fleste jeg snakket med mente han ikke ville styrket Liverpool noe særlig og dere hadde jo Evra som førstevalg uansett.

 

United kan ikke forvente respekt fra Heinze, når klubben gir ham null respekt i forhold til overgangen.

 

votene på united.no er ikke til å stole på da man kan stemme så mange ganger man gidder.

Ellers så var del vel en prinsippsak, Heinze er en god spiller og Ferguson vil ikke bidra til å styrke en rival. Dessuten, ettersom Liverpool allerede har mer enn nok stallfyll, hvorfor ville Benitez kjøpe Heinze hvis han ikke mente at han ville styrke dere?

Lenke til kommentar
gjennomsnittsalderen er ca. 22, det er klart rutinen mangler, men synes vi klarer oss bra uansett.

Tull. Her siterer jeg et meget godt innlegg fra united.no-forumet.

 

Hver gang Arsenal's lag skal beskrives så fremstår de som et veldig ungt lag - det finnes ingen grenser for hvor store talenter den klubben besitter. Og ja da - de har mange store talenter - men førstelaget til Arsenal, en del unge spillere til tross er ikke spesielt yngre enn hva våre mest brukte spillere er.

 

Jeg tenkte jeg skulle ta utgangspunkt i de 18 mest brukte spillerne på hvert lag og sammenligne gjennomsnittsalderen. Jeg har ikke finsjekket statistikkene, men dette skal til 95% være korrekt. Jeg utgår fra alderen spillerne fyller i år.

 

For Arsenal er det følgende spillere:

Almunia 31 Sagna 25, Toure 27, Gallas 31, Senderos 23, Clichy 23, Hleb 27, Fabregas 21, Rosicky 28, Flamini 24, Gilberto 32, Diaby 22, Eboue 25, Walcott 19, van Persie 25, Eduardo 25, Adebayor 24 og Bendtner 20

 

Dette gir et snitt på 25,11 år

 

For Manchester United:

Van der Sar 38, Evra 27, Brown 29, O'Shea 27, Ferdinand 30, Vidic 27, Nani 22, Giggs 35, Ronaldo 23, Fletcher 24, Hargreaves 27, Scholes 34, Anderson 20, Carrick 27, Rooney 23, Tevez 24 og Saha 29

 

Dette gir et snitt på 25,88 år - og her skal det da legges til at uten de tre gamlekara Scholes, van der Sar og Giggs ville snittalderen vært nede på ca 24

 

Så det er en myte at Arsenal stiller med et så veldig ungt lag sammenlignet med konkurrentene

Lenke til kommentar
Skjønner ikke hvorfor dere aldri slapp ham til oss. En vote på United.no viste jo at supporterne stort sett dreit i hvor han havnet, de fleste jeg snakket med mente han ikke ville styrket Liverpool noe særlig og dere hadde jo Evra som førstevalg uansett.

 

United kan ikke forvente respekt fra Heinze, når klubben gir ham null respekt i forhold til overgangen.

Jeg mener Heinze ville styrket dere, dermed blir det teit å selge til en rival uansett hvem det er. Akkurat som at Arsenal ikke ville slippe Cashley til Chelsea.

Lenke til kommentar

Samma søren det da egentlig. Må innrømme at jeg ble overrasket over den "høye" (ift forventing) gjennomsnittsalderen i Arsenal. Chelsea og Liverpool har vel da ganske mye eldre snitt enn Arsenal og t.o.m oss? Noen som har snittet på de lagene også? Hadde vært veldig artig å sjå

Lenke til kommentar
jeje, må bare få si at jeg ønsker dere alt vondt resten av sesongen da manure-fans, er det mulig å få h*n cristina ronaldo skadet? nei, ser faen ikke sånn ut...aldri hatt en seriøs skade i sin karriere i manutd, bra for deres del da :p

 

haha, ønsker både deg og laget ditt all vell <3

Lenke til kommentar
btw, du The Game? Du veddet 50 spenn på Lørdag hvis ikke Chelsea og Arsenal fikk en spiller utvist hver. Skal jeg sende deg PM med kontonummer ?:)

 

Men er helt ening at det er veldig gøy å se snitt alderen.:)

Hæ`? Tok du betten Raste? Fikk jeg ikke med meg :ohmy: hehe. Pleier faktisk å ta veddemål litt seriøst, siden det ikke er noe morro ellers, men denne var jo litt løs da. Jeg dobbler innsatsen til heite 100spenn og vedder på at at enten Anderson, Scholes, Giggs eller Tevez scorer mot villa. ?

 

Egentlig, når jeg tenker meg om, så er det kjedelig å vedde om cæsh. Ydmykelse er langt morsomere. Drømmen må jo være å se de mest ihugga pool gutta her på forumet i United drakt mens de kysser emblemet. :love:

 

Ingen som greier å finne gjennomsnittsalderen på Pool da?

Endret av The Game
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...