Gå til innhold

Er det bare meg?


lax

Anbefalte innlegg

Nå skal dere ikke ta HELT av.. :wink: Scenen finnes framdeles, men i Norge er det rimelig dødt..

 

Selv er jeg på TG hvert eneste år... Fordi jeg må.. DemoCrew tar ikke inn "nye" folk, fordi de vil ha "gamle kara" med seg.. 2002 blir mitt 4 år, og jeg kan ikke si at det er kjedelig å sitte i DemoCrew. (Eller Compo:Demo som det het i fjor)

 

Ang. Scenen, så er det lenge siden jeg så virkelig GODE demoer.. Savner grupper som TBL, Melon Dezign, .. hm.. så langt varte hukommelsen min...

 

Savner tiden med lodding i Amiga'en for å få LITT mer chipmem, slik at man kunne lage LITT fetere moduler..

Savner derimot IKKE å måtte betale 3000 for et skjermkort.. :wink:

 

.. fikk et lite kick når jeg loddet om hovedkortet på pc'en for å gjøre om promise kontrolleren til raid kontroller..

 

Men, i stedet for å sitte her og gauke over "hvor mye bedre alt var før" ... hvorfor ikke vise ungene hva scenen egentlig er? .. Jeg vet dere er der ute.. men dere gidder jo ikke å komme på TG for "det er jo bare drittunger som gamer der" ...

Bevis at dere fremdeles finnes.. Gi oss i democrew en grunn til å holde konkurranser.. Gi oss noe å jobbe med..

 

/Christian Langeland

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har ennå min gamle 286 8mhz (12mhz m/turbo ..men da hender det den klikker) med 1mb ram og 2*30mb hd!! (ikke verst på den tiden) Den durer og går som bare det... så hver gang jeg blir litt nostalgisk løper jeg opp og fikler med den.... maskinen ble kjøpt i 1987 og kostet 24000kr (m/printer)!!!

Det var ikke så mye jeg programmerte på den ...ettersom jeg er ganske ung... men litt .bat-filer og enkle menyer og sånn ble det.. =)

 

Husker godt det første spillet jeg spilte på den : .. Yatzy =D ..Det var moro!

Har fremdeles masse gamle store disketter med spill som summer games, world games og pit stop m.m....

 

Det var tider! =)

Lenke til kommentar

Mye nostalgisk snakk om scenen her, men det virker ikke som om så mange av de som skriver her er gamle nok til å ha vært med før pc-tidsalderen :sad:

 

Det var jo C64 og Amiga som gjaldt når scenen hadde sin storhetstid. På den tiden var Razor1911 kjent for å lage demoer etc., mens de nå er kjent for å rippe de nyeste spillene. Det sier jo ganske mye om hvordan utviklingen har gått.

 

Det siste TG'et hvor det fortsatt var demo-scenen som dominerte var i Rykkin-hallen i '92 eller '93 eller noe sånt. Etter at de flytta det til Vikingskipet har det bare gått nedover, dessverre. Første året var ganske ok og alle var overlykkelige over at man fikk tilgang til Internet (i '95 eller '96 var vel det)! Så tok spillingen overtaket og jeg for min del sluttet å dra på TG (og andre dataparties).

 

Nå som "alle" får adsl og sdsl hjem i stua og kan spille online døgnet rundt hele året blir det kanskje (jeg sier kanskje) en ny utvikling av dataparties fremover i og med at det ikke er like stor stas å spille online på et LAN-party lenger. Hvem vet...

 

Til personen som holdt på med sourcecode.no:

Ta kontakt hvis dere trenger en person som har god erfaring med C, C++, C# , Java, PHP, Perl, VB, ASP osv. Min tid er noget begrenset, men det er kanskje noe jeg kan hjelpe til med allikevel :smile:

Lenke til kommentar

Quote:



Det siste TG'et hvor det fortsatt var demo-scenen som dominerte var i Rykkin-hallen i '92 eller '93 eller noe sånt. Etter at de flytta det til Vikingskipet har det bare gått nedover, dessverre.



 

I 92 og 93 var det i Skedsmohallen (Lillestrøm).

Og ja, jeg var der også... :wink:

Husker hvor gøy det var å gå rundt og prate med kodere, se på vektorrutiner, hølje nedpå cola, swappe Amigademoer osv. Nå trenger man jo ikke gå rundt lenger, alle sitter jo på plassen sin og ircer...

Vil forresten anbefale http://www.scene.org, http://www.ojuice.net og http://www.scenemusic.net. Det dukker fremdeles opp bra demoer...

Lenke til kommentar

Hmm..Får meg til å tenke på dr.dos..

Får ta å høre på noen gamle sid filer å mimmre litt..

Husker den gode gamle "Amiga tiden"..

 

På ein skule eg gjekk på for nokre år sidan (97/98) hadde datalæraren ein "kyrkjegård" med datamaskiner/komponenter..

 

Som dei store gamle hovedkorta,den første bærbare pcén (les:flyttbare) og hullkort og hullband(på rull)

 

Hmm..Mimre tilbake til "gode gamle dager"...

Lenke til kommentar

mimre tilbake når det var stort å ha 386. ja jeg er vel kanskje litt ung, siden jeg bare har hatt data i 10 år?

 

men dere får si ifra når det blir et ordentlig dataparty med 18års aldersgrense og cs er bannlyst. da kommer jeg... :smile:

 

ikke noe galt med å kopiere filmer på lan vel? det er jo bare for mp3 og filmer jeg gidder å dra på lan nå.

ikke noe annet å finne på der, bare cs, blir gal av cs.

Lenke til kommentar

mekka meg en 64k intro til tg99 tror jeg. Hadde begynnt å lære c mai året før. Kom på plass 4 av 7. Det må man si at er et bevis for at scenen er død i Norge?

 

prøve å få ordna noe opengl til neste år, i fare for å høres ut som en cs'er, jeg skal eie dere :smile:

 

xor ax,ax

mov al 0x13

int 0x10

Lenke til kommentar

Siden topicen ble en salig blanding av nostalgi og generell nytte av pc'n idag...

 

Har lyst til å nevne noe mer grunnleggende: på skolen min undervises bl.a. innvandrere i norsk med støtte i ymse programmer fra Office til WinTouch - setter opp nettverk fra grunnen av, og gjennomfører kurs til nettadmin./ systemansvarlig.

 

Vet selv knapt hva CS er... egentlig ikke noe poeng det, men folk som bruker boksen daglig, behøver ikke engang touche hverandres bruksområde.

Lenke til kommentar

alle dere som snakker om gamle amiga tider, ja det var fint det, men hvis scenen skal leve videre må vi akseptere at tiden går framover, at man sitter ikke og lager demos i amiga lengre, hvorfor skulle man når man har mye kraftigere maskiner, og man trenger ikke rote med autoexec.bat for og få inn spill lengre, scenen blir aldri hva den var, men hvis den skal leve videre så må folk akseptere at den blir forandret med tiden.

 

Og apropos fjortisser og cs på tg, gjør det noe?

Hva er problemet, man kan fortsatt komme der og gjøre det man liker, selv om det sitter mange og spiller, det kommer flere tusen der, så om man liker og tracke, spille, kode etc så treffer man alltid likesinnede, det er det som er fint med tg, hvordan skulle ting vært hvis alle skulle drevet på med det samme?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...