Gå til innhold

Beste hovedkort til x2 4200+ og AGP? Bestiller NU


Mr.SS

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor ikke selge 6800gt kortet og gå for pci-e? Det er jo mer fremtidsrettet... Det finnes en del gode kort der ute, og det spørs hva du prioriterer. Om det er overklokking eller stabilitet er det du vil ha. Asus, msi, Gigabyte og Dfi skal ha gode hovedkort. Ta en liten runde på google og du vil nok finne svaret :thumbup:

 

Edit: Her er det et bra hovedkort. Dfi Lanparty nForce4 SLI -DR Veldig god til å overklokke på. Noe av det beste hovedkortet på markedet for øyeblikket :cool:

Endret av samye83
Lenke til kommentar

Nei, seff er det ikke nødvendig. Men tenk om du vil oppgradere til pci-e ved senere anledning. Da må du bytte ut hovedkortet ikke sant. Finnes sikkert mange hovedkort som er bra med agp også. Men er ikke så kjent på det området. Kan sikkert finne ut :thumbup:

 

Edit:

DFI LanParty UT nF3 250Gb > Det kortet kom bra ut i test på hardware.no Den koster 950kr på netshop.

http://www.hardware.no/artikkel/10992/5

 

Gigabyte K8NSNXP-939 Den fikk 6 smil på hardware.no test. http://www.hardware.no/artikkel/9221/6

Endret av samye83
Lenke til kommentar
Jeg mener det er kun er de nyere brikkesettene, som da selvfølgelig kun har PCI-e, som støtter dobbelkjerneprosessorene.

Kanskje sa du noe der. Det virker så logisk at kun nForce 4 skal støtte dual core. For det er jo ganske nytt... Vet ikke om de eldre hovedkortene støtter dual core.

Lenke til kommentar
Nope... mener Neo2 skal støtte det... den nyeste BIOSen oppgi hvor mange kjerner CPU'en har... se på MSI forumet om du ikke finner folk med neo2 og x2 cpu

http://forum.msi.com.tw/index.php?board=28.0

Hmm... merkelig. Det kortet var det første jeg skjekket ut før jeg svarte første gangen, men kunne ikke finne støtte for X2 i hverken BIOS-listen eller de generelle spesifikasjonene (selv om K8N SLi er det eneste kortet blant mange nForce4-kort som har oppgitt støtte for X2 i spesifikasjonene).

 

Jeg kan heller ikke finne dobbelkjerne nevnt i den nyeste manualen til NEO2.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...