Gå til innhold

Spill stopper under bruk.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fikk svar av Netshop når jeg skrev om problemet og de svarte

''Ville helt først avinstallert spill etc som kan foråsake dette og sett om maskinen fungerte på nytt som den skal.''

Tok ikke helt den... Se om det hjelper med å slette spillene at spillene skal funke etterpå? :p Jaja, skrev en mail tilbake om at jeg ville få en ny...

 

Edit: Finnes det en slags matte jeg kan legge under PCen hvis jeg skal spille lenge? Da mener jeg mange timer i strekk... En slik matte som absorberer og fører vekk varme?

Endret av moppskaft
Lenke til kommentar

Tror ikke det løser problemet med å avinstallere spillene nei..Du har jo prøvd med en haug forskjellige så det er nok ikke feilen. Er trolig en hardware feil, siden du har prøvd diverse drivere og. Når det gjelder den matten så holder det lenge med hvilken som helst stiv plate. Du må huske at hvis det er luftinntak/uttak på undersiden så må du for all del ikke dekke til disse. Har du gjort det er det ikke rart den går varm! :)

Lenke til kommentar

Tror ikke jeg har tettet dem... Skal ha PCen i noen dager til så jeg får se om noe skjer. Jeg klarte fint å spille i går kveld da jeg hadde den på fanget... Har installert SpeedFan nå og temperaturen var på 22/29 grader etter en liten stund i dvalemodus. Skal skjekke igjen etter spilling.

Lenke til kommentar

har du hørt om EDIT EDIT EDIT EDIT EDIT EDIT ?????????????

 

holy crap man.

 

Det kan være så mye.

1) ram kan være feil å heatpipen på den

2)være en ødelagt komponent

3) prøv å ha maskinen i fryseren og se om det fungere da

4) windows feil dvs virus spyware og resten av gjengen.

 

 

EDIT: oj sorry var ganske sein ute

Endret av Macfan
Lenke til kommentar

I dag da jeg startet Counter-Strike Source stoppet PCen igjen... Sjekket tempen og den var 54 grader! Wow, tenkte jeg siden det var på samme underlag som i går og da var tempen på rundt 30 grader.... PCen stod på i natt, men tempen når jeg våkna var bare ca 28 grader....

 

Netshop sa at jeg skulle sende den inn slik teknikerene kunne se på den...

 

EDIT: Tror dere at det er varmen? Bør jeg sende den inn slik teknikerene kn se på den eller skal jeg kreve en ny maskin?

Endret av moppskaft
Lenke til kommentar

Jeg tror nok det er varmen i så tilfelle. Du har i utgangspunktet ikke krav på ny PC uten videre. NetShop har en uke på seg til å utbedre feilen før de må låne deg et tilsvarende produkt. Imidlertid vil dette med en bærbar maskin trolig regnes som en uforholdsmessig høy kostnad for NetShop og således frafaller deres plikt om å låne deg et produkt mens ditt eget produkt utbedres. Du må nok dessverre bare smøre deg med tålmodighet, men jeg tror ikke dette bør ta så fryktelig lang tid siden det vel kan regnes som en DOA (dead on arrival).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...