Gå til innhold

Vampire the masqurade redemption.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar

jesus christ, så fjern den da! viste ikke at folk innpå her va domme! er ikke verre enn at folk trykker på tittelen for å finne ut va den dreier seg om. vil de vite hva den dreier seg om så går de innpå emne! Fjern den du, be my guest ;)

 

Dessuten så står det vampire masqurade redemption i tittelen. Å gues what, det er faktisk vampire masqurade redmeption emne handler om!

Endret av smoke605
Lenke til kommentar

1. Vi er strenge her på gamer fordi vi ønsker å holde et høyere kvalitetsnivå enn mange andre steder.

 

2. Hele poenget med tittel på tråden er å fortelle folk om hva den dreier seg om før man klikker inn på den. Hvis ikke så kunne vi like gjerne fjernet muligheten for titler og automatisk opprettet et trådnummer og brukt det som tittel.

 

3. Tittelen på et spill er ikke noen forklarende tittel. Ikke mer forklarende enn f.eks tittelen "Pentum4".

 

4. De to første og viktigste retningslinjene i forumet handler om høflighet og saklighet. Dette er spesielt viktig ovenfor moderatorer, noe som det også er laget en egen retningslinje for (nr 13 - Respekter moderatorer og administratorer.

 

5. Retningslinje nr 3 og 4 handler henholdsvis om å bruke emnefeltet godt og holde seg til temaet i tråden.

 

6. Dersom man ikke ønsker å følge retningslinjene og oppfordringer fra moderatorer så er man hjertelig velkommen til å melde seg ut av forumet og bruke forumer "som er så mye bedre".

 

Tråden stenges på grunn av brudd på retningslinje 1, 2, 3, 4 og 13. Hvis det opprettes like dårlige tråder som dette etter denne muntlige advarselen så kan reaksjonen bli strengere, som f.eks skriftlig advarseløkning eller midlertidig utestengelse. Tro det eller ei, men det er faktisk for å holde brukervennligheten og kvaliteten i forumet oppe vi moderatorer er her og peker på hva som bør gjøres bedre. Jeg er helt sikker på at det er en veldig mange brukere som er glad for at vi holde den orden vi gjør. (Det er bare å ta en kikk på brukerstatistikkene våre det)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...