Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Fant ut en helt genial måte å tjene penger på da jeg subba rundt på AH i går kveld: Veldig mange green's er verd mer disenchanta enn de er som item!

 

Tenkte jeg skulle prøve for gøy, og kjøpte en 8 stk green's lvl 30-40 for rundt 1 gull pr stk, totalt 8 gull.

Disenchanta og solgte dust og essence for tilsammen 16 gull! :dribble:

 

Kjøpte så nye green's for de 16 gullene og disenchanta, får se hvor mye jeg har fått solgt når jeg kommer hjem i dag.

 

Andre servere som også har opplevd denne (for meg) geniale prisforskjellen mellom item's og dust/essence? Eller var det bare jeg som hadde flaks i går kveld?

Endret av janan71
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er resto shammy nå, men begynner bli litt lei av det at jeg ikke har noen mulighet til å tjene penger.. (mest fordi jeg skylder en kompis 400g for flying mount, utrolig hvor mye penger som blir borte når man respeccer 7-8 ganger på 64-65 :!: )

 

Evt noen som husker noen quests hvor jeg kan få elemental gear i netherstorm/shadowmoon, i disse zonene har jeg ikke gjort så mye fordi jeg var rested 66-70 og dinga etter første øya +litt til i netherstom og et par quests i shadowmoon.

 

Er det noen som har noe råd på å tjene penger for resto shammies? Eller er det smarteste å gå queste litt med dps som en skilpadde, skaffe elemental gear og respecce?

Lenke til kommentar

Hahaha! Herlig å gjøre det da.

 

Kom til å tenke på meg da jeg var i Hyjal for en god stund siden. Jeg løp rundt og skrev i GC hvor fint det var osv. Så en av Offiserene i guilden skulle dra en spøk.

 

Han skrev først

 

How did you get there? [Det han så gjorde var å lage såpass mellomrom at det kom på neste linje hvor han skrev <GM> [navn] whispers: Hi, my name is GM [navn]. I want to talk to you about your currenct location.]

 

Jeg ble jo stressa som faen og skulle whispe tilbake, men greide bare å whispe tilbake til han som dro spøken. Stressa som jeg var klarte jeg ikke legge sammen 2 og 2, så jeg begynte å whine som faen i GC om at jeg ikke fikk whispa tilbake og han jeg sikkert ble banna nå osv. De greide ikke å holde seg stort lengre (de = to offisers som er sammen irl) og avslørte det. Jeg ble mobbet en god stund etterpå ja!

Endret av DJ_Dark
Lenke til kommentar

Kan noen si meg hvor jeg får disse Trial of the Naaru questa? Har gjort alle de elementals questa i Shadowmoon, men ikke noe mer etter det. Noen som har en guide eller lignende på hele chainen, så jeg kan se om jeg har hoppet over noe?

 

Irriterer meg litt at jeg faktisk har fullført et par av disse questa uten å ha dem, selv om det ikke er noe problem å gjøre de på ny. :p

Lenke til kommentar

Driver å dreper level 63 eliter med level 61 locken og har bare 7 items fortsatt. Mega enkelt og questen er for 2 level 62+ :D

 

Edit: Er på mitt siste kill nå så får jeg 3 elite adds får mob ned til 1% og så dør jeg=/

Endret av DNA
Lenke til kommentar

Leter etter en Class som ikke har problemer i Pvp eller Pve...får lett gruppe til Instance, dreper mobs kjapt, god i pvp og jeg liger å critte mye, se critter rundt 2000+++...snuser litt på paladin med mining + blacksmith og så skaffe Thunder (en Mace)

 

Noen innspill om det er lurt å velge paladin eller har dere noen andre forslag ?

 

Takk får alle svar :thumbup:

Lenke til kommentar

Om du velger paladin så kan du ikke regne med å være dps i PvE. Da må du mest sannsynlig specce holy og bli healadin. Klassen klarer seg bra i pvp, 1on1 etc og er en bra healing klasse i PvP i tillegg.

 

Tenk på Paladin som en defensiv support klasse, ettersom de har muligheter til å tanke svært godt ved å gå protection. Theorycrafting påviser at de har så og si best threat generation i spillet, med riktig gear og spec.

 

Vil du ha en mer offensiv support klasse så bør valget falle på Shaman. Shamans er på en måte det motsatte av Paladin, ettersom de har bedre muligheter for dps i talents, og har mer offensive buffs. Bakdelen med buffene til shamans er at det kun strekker til gruppen de er i.

 

Vil du ha en klasse som du lett finner grupper til instancer med, er bra for pvp og kan gjøre mye damage med bra gear, så hadde jeg anbefalt Warrior. Tanks trengs alltid til instances så grupping blir neppe noe problem. De har kanskje blitt nerfet litt i det siste når det gjelder PvP, pga at mange klasser har skills som er vanskelig å kontre som warrior, men jeg vil si at de er en veldig bra klasse for både Arena og all-round PvP.

 

Dette er mitt inspill hvertfall, kommer jo helt an på om du vil være support/healer/dps eller tank/dps.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...