Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kort sagt, nei.

 

 

Spørs dog hvor offensivt du kjører på, mengden EXP du får av quests er boosta såpass at det å fullføre en sone før du går videre til neste så vil du etterhvert ende opp med å ligge langt foran kurven og være flere nivåer høyere enn hva sonen du quester i er designet for og da blir jo ting fryktelig enkelt.

 

Legger du til diverse heirloom items som ikke bare gir deg ekstra EXP men som også gir deg en smule overpowered stats og som automatisk scaler så blir det jo enda enklere.

 

 

Men går du for så effektiv levelling som overhode mulig, så du drar til Outland i level 57, til Northrend i level 67 og til Mount Hyjal i level 77 så vil du fort kunne død om du ikke er helt våken i starten av disse områdene. Men utover det så skal det ikke være videre vanskelig nei, om da ikke fullstendig dropper der å lære nye skills osv..

 

Kjæresten har startet sin første karakter noensinne, det er en Blood Elf Mage og hun har kommet til level 60 på et par dager med semi-aktiv spilling og det eneste hun har død av er andre spillere (PvP) som ganker og hun er ikke av de mest effektiv til å lære seg nye spells, equippe riktig utstyr og hun har null heirloom items osv..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...