Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+56132

Neeh, det dukket en opp plutselig. Nå mangler jeg bare Ikiss-duden og å sitte ved bordene til alle fiende byene. Rekker neppe alt det før 24 :(

 

Pfft. Ikiss tar toppen 20 minutter og dersom du går Exodar - Shattrath - SW og IF så er du ferdig med å spise hos fiendene dine iløpet av en time :)

Lenke til kommentar

Hm..darnassus og exodar..båten i auberdine er jo borte. Måtte resse midt oppå en stol i IF for å rekke å sette meg før 85-vaktene skjøt meg i stykker. Darnassus er vel ikke noe lettere.

 

Vesentlig vanskeligere for horde altså. Som alliance møtte jeg ikke på en eneste vakt når jeg gjorde achievementen post-Shattering.

Lenke til kommentar

Problemet blir å komme meg til Darnassus..leser på wowhead at man kan kjøpe potion of water walking og såvidt greie å krysse vannet fra et punkt i darkshore. Eller ta båt fra stormwind, men jeg er ikke rogue så det vil aldri funke.

 

Det står også 85-vakter rundt bordene i byene, så man må bare dø, og resse midt oppå en stol og klikke som faen for å sette seg før man er i combat..tullete vanskelig.

 

Ooooog selvsagt var det ingen elixir of water walking på AH..fuck this :p

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...