Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En ting som forundrer, og irriterer meg, er at når jeg på en av mine low-level alts (29 atm) quester rundt i en 25-30 sone, så er det en drøss med level 80's der som gjør de samme questene.

 

Så når jeg har rukket å ta en eller to mobs, så har jo de rukket å drepe resten av gjengen. Så må jeg vente en evighet til de spawner igjen. Og er jeg riktig heldig, så står det en level 80 et sted i nærheten og lurer, så jeg kanskje ikke rekker å ta mer enn en mob til, før jeg må vente videre.

 

Hvorfor lager de seg ikke heller en alt hvis de vil utforske nye Azeroth? Det virker så utrolig poengløst å gjøre low-level quests som level 80. Man får jo ikke mer XP som level 80 (og det hadde vært fryktelig lite), og det du får av rewards er jo ikke verdt mer enn noen få sølv...

 

Mulig det er noe jeg ikke har fått med meg, men... det er veldig irriterende ihvertfall.

Lenke til kommentar

Black Ops er et fint spill for tiden. Ble faktisk ganske skuffet over pre-expansion eventen denne gangen. Forventet en kul reward i form av tabard eller noe, men neida, ingenting utenom det tåpelige troll kostymet =/ Shattering "eventen" var jo bare den samme, gamle cinematicen også.

Håper Cataclysm blir bedre.

Lenke til kommentar

Her er to områder som burde være fine å jakte kalkuner i:

 

Kalkuner-kalkuner-kalkuner.jpg

 

Fra UC og bort til Bulwark tok jeg 30 kalkuner og da var jeg KUN på sørsiden av veien. Ta noen på andre siden av veien også og/eller skift til nordsiden av veien når du kommer til Bulwark så er du fort oppe i 40.

Venomweb Vale burde også ha gode muligheter. Jeg jaktet ikke der, men sjekket området og det var mange. Ri/spring i en stor ring der og nye har kanskje begynt å spawne innen du fullfører en runde.

 

Jeg møtte ingen andre spillere i disse områdene når jeg var der, men man kan jo ha uflaks.

Endret av Rivers
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Her er to områder som burde være fine å jakte kalkuner i:

 

*snip*

 

Jeg gjorde det samme, bortsett fra at jeg gjorde alt i Venomweb Vile og endte opp med 86 kalkuner uten å miste buffen en gang. Skjønner ikke hvorfor folk klaget på meg i sonen. Haha. Uansett; det jeg gjorde var bare å mounte etter jeg hadde lootet den og ri rundt og trykke tab som en idiot. Funker fett ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...