Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror jeg holdt en uke sist, men da logga jeg bare på for en time eller to om dagen og tok egg-runden gjennom gruva og rundt på fjelltoppene og logga av igjen, i tillegg til alle dailyene.

 

Men nå kommer jeg jo ikke igang engang.

 

Jeg regner nesten med det, men siden du ikke har nevnt dette ennå: Har du sjekket hos Karynaku, hun som ligger fastlenket borte hos Dragonmaw? Det er vanlig å ha gjort questene før henne solo, men så gi seg der siden man trengte en group for Zuluhed før level 80.

Lenke til kommentar

Hva er best å lv med når det kommer til shaman ? elemental eller ench, er lv 40 atm :)

 

Enhancement. En kan soloe alt av group q's.

Nei, du kan ikkje soloe ring of blood, men litt skjønn hører med.

 

Levla min opp som enhance, og soloa alt av group q's i howling, grizzly, zuldrak, og dragonblight. (Inkludert den fisken i zuldrak, som slår HARDT på en level 75 =D )

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+8723

Tenkte på noe artig. Den blizzard authenticator er jo marketing genious. De selger et verktøy som gjør at de får mindre jobb med hacked accounts, og de tjener penger på å selge authenticator..2 birds one stone?

Lenke til kommentar

Har nå spillt WoW på sånn 10 dagers Trial greie. Må si jeg koser meg stort :) Har startet, levlet til 20, så deletet igjen fordi... det sluttet jo i level 20 PÅ TRIAL. Men nå har jeg tenkt å levle opp til level 20, og så kjøpe meg spillet. er det noe sted billig der man får kjøpt selve spillet, WoTLK, og muligens BC? Har lyst å prøve Blood Elf Paladin, og lyst på en Death Knight! :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...