Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Status quo er vel at det i grunn ikke er noen gode enchants på sko hvis ikke man er under hit ratingen man trenger. Status quo er også at raid encounters ikke er balansert rundt å ha ekstra spurteegenskaper så jeg står på mitt om at det ikke er "runspeed or GTFO" som gjelder i PvE. Effekten av å følge med på skjermen og reagere på det veier mye mye tyngre.

Runspeed ER en god boot enchant - selv om man følger med på skjermen og løper unna så raskt som mulig, er den ekstra tiden man får verdifull. Det er snakk om å gjøre en så bra som mulig jobb her, for progress raids. Om man er ute etter å farme den første wingen uke etter uke kan man like godt specce 24/24/23 og springe rundt med spell penetration gems i alle slots. Endret av Ole_Gunnar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet ikke helt hvilke flames du sikter til, ICC første boss, det er liksom bare flytte rævva 1-2 yard, tror neppe du får noe nytte av tuskarr der.

 

Dessuten har vi SW:death som er grei skill når man må flytte litt :thumbup:

 

Jeg er ikke i tvil, jeg ville valgt runspeed uansett klasse.

 

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Grim+Batol&cn=Sinklol

 

Burned :!:

 

Neida men har aldri nektet, er ikke mange andre alternativer, 18 spirit er liksom lol, icewalker er alltid goodie om hit er mangelvare.

Lenke til kommentar

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Grim+Batol&cn=Sinklol

 

Burned :!:

 

Neida men har aldri nektet, er ikke mange andre alternativer, 18 spirit er liksom lol, icewalker er alltid goodie om hit er mangelvare.

Hadde alltid runspeed når jeg raida aktivt, som casual er det lettere med hit da triksing med gear er lettere med litt ekstra hit, og enchante etter det optimale er litt bortkasta når man ikke raider progress.

Lenke til kommentar

Kan jeg få si noe? Som shadowprest kan jeg holde alle dots oppe, inkludert Vampiric Embrace og Mindflays mot Heigan. Uten runspeed går ikke dette.

Hvor mye dps tror du jeg tjener på å kunne holde dots oppe konstant? Masse

 

Når spilte du shadowpriest sist, naxx tider?

De som ikke klarer å holde dots oppe mot heigan har l2p issue.

I tillegg kan jeg trygt si at det går LETT uten run-speed + vampiric embrace er selfbuff.

 

Men yeh... som caster så har man ikke spesiell mange alterntiver til boots enn icewalker og runspeed, så man ender som oftest til run-speed enchant, men jeg velger lett icewalker om det er hit som skulle mangle.

 

jeg har problemer med og ikke ha for mye hit :p no jeg vill tippe mange casters har .

Lenke til kommentar

Runspeed-enchant har jeg sett så utrolig mange diskusjoner på både på forum og på blogger, ingen har blitt enige så da har jeg bare sluttet å høre på folk. :p

 

Det som er synd er at de fleste jeg har sett sier det blir anbefalt på Eltist Jerks og når man da leser der så står det ikke så ofte som man skulle tro. Det er ingen absolutt theorycrafting til stedet her som "alle" gir uttrykk for.

 

Runspeed ER en god boot enchant - selv om man følger med på skjermen og løper unna så raskt som mulig, er den ekstra tiden man får verdifull. Det er snakk om å gjøre en så bra som mulig jobb her, for progress raids. Om man er ute etter å farme den første wingen uke etter uke kan man like godt specce 24/24/23 og springe rundt med spell penetration gems i alle slots.

 

Hvis jeg fikk velge ville jeg mye heller hatt ren spellpower, en proc av noe slag slik som tailoring cloak enchant eller noe som bare glinset så karakteren min så tøffere ut. Spør du meg så er dette en bedre løsning enn slik det er nå. Man kan ikke måle eksakt hvor mye mer optimalt runspeed enchant er akkurat som man ikke kan måle hvor mye det koster å miste boss target underveis i fighten eller refreshe dots for tidlig - ingen av delene kommer antagelig til å ødelegge fighten for alle andre og hvis det er så lite om å gjøre så er det garantert noen andre som kunne gjort en bedre innsats.

 

Er man ute etter å gjøre en så bra som mulig jobb vil man antagelig ha ett par sko med runspeed og ett par sko med en annen enchant.

Lenke til kommentar

Føler en haug med folk støtter seg til matte som sier at man gjør 0 skade når man løper. For noen kan det stemme innimellom, men de aller fleste kan gjøre skade mens de løper og dermed blir konklusjonen om hvor gudommelig run speed enchant er helt feil.

 

Sa jeg gudommelig? My bad, de fleste theorycrafters har innsett at run speed på boots er situasjonell

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Hva er weekly raid denne uka?

 

Det kommer helt an på hvilken server du spiller på.

 

På Argent Dawn er det Instructor Razuvious denne uka.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Noen som har lyst å oppdatere meg på forandringene i honorsystemet/marks osv? Er for lat til å google.. har masse marks/wintergrasp greier som jeg må bruke før det er for sent.. eller?!

 

Marks kan byttes inn i honor etter patchen, var vel 125 honor for hver mark tror jeg.

 

Ikke sikker på om det gjelder wintergrasp marks.

Stone keepers shards skal vel forbli uendret det også tror jeg.

Lenke til kommentar

Noen som har lyst å oppdatere meg på forandringene i honorsystemet/marks osv? Er for lat til å google.. har masse marks/wintergrasp greier som jeg må bruke før det er for sent.. eller?!

Honorable kill gir deg 100% mer honor, og de fjerner daily questen. Istedenfor blir det bare "Call to the Arms" hvor du queuer til den BG hvor det er Call to the Arms, så får du 3700 honor+25 arena points hvis man vinner, eller 600 honor hvis man taper. Man får også det samme for Random Battleground. De fjerner marks, og de resterende marksa man har kan man bytte ut til Commendations som gir 128 (give or take) honor hver. Stone Keeper Shards og Wintergrasp Marks forblir uendret tror jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...