Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Okei, så her er greien. Vi er en ok guild som raider stort sett hver kveld. Og vi har hatt relativt god progress (ingen hardmodes doh)før men i icc så har vi støtt på et problem med Rotface. Festergut er lek, men Rotface får vi ikke under 15%. Har prøvd utallige kvelder. Nå som alle wingsene er åpen ville det vært lurt av oss å gå for en av de andre bossene først? F.eks Dreamwalker eller blood council. Vet ikke hvordan vanskelighetsgraden på dem er. Har raid 19.30 i dag og tenkte jeg skulle prøve dem. (er raid leader).

 

Dreamwalker er fullt mulig med 3 gode healers. Kan forsåvidt dps ha ganske mykje tunnevision. (Discpriest er ikkje optimalt for fighten).

Snakker 10man her btw..usikker på om det var 10 eller 25 du meinte.

 

Får ikkje doke ned Rotface, tviler eg på at princes går så fantastisk mykje bedre, Sindragosa(?) og for den del. Men dreamwalker kan gå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Du har igrunn helt rett. Wipe årsaken er som oftest at det er en big ooze i midten, som skyldes at folk ikke løper ut med infection >_<

 

Assign 1 person som kan fjerne disease til å ta ansvar for å rope ut hvem som har fått disease og skal flytte seg. Den personen tar da og fjerner diseasen når de ser at personen er trygt utenfor raidet og har i tillegg ansvar for å holde personen i live.

 

Den diseasen gir vel samtidig en debuff som minimerer healing taken med 50% om jeg husker riktig så diseasen må vekk. Kjør hardt på hardt og forklar at så lenge folk ikke flytter seg når de får disease på seg selv så står dere der og wiper til Dovre faller. Gjenta etter hver wipe som skjer pga. folk ikke løper at de skal løpe så fort som bare mulig (helst si det i en rolig tone så folk ikke blir defensive, ødelegger fort fokuset).

 

Mitt forslag er at selv om både Blood Princes og BQL er ganske overkommelige encounters så bør man ikke skippe en boss hvor årsaken til at dere står fast er spillernes mangel på fokus og forståelse - det blir rett og slett bare å forskyve problemet. Da er gulroten at når Rotface går ned så kommer dere til mer loot.

Lenke til kommentar
Er det mulig å ignorere spillere fra andre realms? Leste at det gikk med /ignore playername playerrealm , men får ikke det til å funke. Er slitsomt mange kjibe folk i random dungeons.

 

Sjansene for å møte de igjen er veldig små da.

 

Ja du har helt rett, men var mest nysjerrig om det var mulig og hvordan.

Lenke til kommentar
Er det mulig å ignorere spillere fra andre realms? Leste at det gikk med /ignore playername playerrealm , men får ikke det til å funke. Er slitsomt mange kjibe folk i random dungeons.

Når de sier noe så kan du høyreklikke på det de sier og velge ignore. Og i lav lvl (jeg lvler atm to karakterer med lfg/pvp) møter du gjerne de samme idiotene om og om igjen. F.eks har jeg møtt på en mage som brukte melee og resset med ress sickness og deretter løp inn i instansen om h*n døde et par ganger.

Lenke til kommentar

Hehe ja, har en paladin som jeg healer på i 60, så da er vel sjansen for at jeg treffer noen av de igjen. Hadde en tank her om dagen, han kalte seg Bubblenhs, og det var akkurat det han gjorde etter en liten stund, big pull og bubblenhs. Litt komisk med tanke på navnet, men slitsomt også.

 

Er det bare meg eller har love is in the air achivement greiene forandret seg litt?

Lenke til kommentar
Virker som weekly raid resetter for omtrent hele serveren - unntatt meg :(

 

Var reset hos meg i går, mistenker det kommer av....den forrige weekly du gjorde må være gjort den tirsdag? før reset day.

Er noe slikt med WG quests, gjør du de på torsdag elns så resetes de på lørdag..

 

Usikker på all dette, men har begynt å lure at noe slikt må det være.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...