Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
har 2732 på WoWheroes, men det sier meg ingenting. På Burning Legion går alle utifra Gearscore addonen. På den har jeg litt over 5000. Men er noen som bruker andre målegreier å, så noen ganger blir jeg litt forvirra.

 

Det sier meg mye, som for eksempel du er toc geared og er ganske 99% sikker på at du kan tacs, ork spørre achivement da heller, invite! :)

 

Det siste der er veldig sant Bear^. Lederen er ofte raidets dårligste spiller.

 

Ikke nødvendigvis, kanskje dårligst geared, det har jeg faktisk opplevd, å som en sa her, eneste i sin class :>

Endret av nagina
Lenke til kommentar

Blir ikke spurt etter GS akkurat på min server, men er en del som har addonen og bruker dem i pugs som en /flex eller ''OMFG SHITGROUP LOLZ''. Det er få som ikke spør etter achi, og som regel gearinspect hvis det gjelder ToGC. Uansett pug'er jeg ikke så mye på den måten lenger, spiller jeg på en alt som guilden ikke har til hensikt å booste gjennom ToC 25 da vi ikke er så fryktelige mange aktive tanks atm, lager jeg er group med guildies og evt. får med noen folk vi veit kan spille fra andre decente guilds. En fra serverens beste guild når det gjelder progress(Den eneste som har tatt ned Twins HM, i know, crapserver), applya faktisk til oss etter å ha vært med og tatt noen Uld10 HM's. Han likte vel stemningen på venten vår litt bedre :p

 

Men ihvertfall. Ja, de fleste er litt gay når det gjelder achi, GS blablabla for tiden. Grunnen er vel gjerne at mange som pug'er suger for hardt til å være med i en raidingguild som funker, og er så mongo at de tror en achivement alltid betyr at det er snakk om en god spiller og ikke bare har blitt boostet en gang før.

Endret av Koseklump
Lenke til kommentar

har aldri blitt spurt om gearscore , somrelge linker jeg en achivmet og sier hvor mye sp jeg har i holy og shadow , så kan leder velge om han vil ha meg som healer eller dps . og siden begger er neste 3k selfbuffed så er det skjelden jeg ikke får invite :p

 

nå puger jeg ikke så alt for mye , somregel er det guildruns , hvor vi clearer 2Xtoc25 , og 4 toc10 i uka , skulle det da være noen mains som ikke kom seg med på noen di mange runsa ( bruker jo alts og sånt for og få till dette har ikke så mange tanks og healsr i ms ) så tar vi bare en /w til noen kompiser i et annet guild og hører om de har noen som trenger et run , så det er ikke ofte jeg havner i pugs ;)

Lenke til kommentar
har 2732 på WoWheroes, men det sier meg ingenting. På Burning Legion går alle utifra Gearscore addonen. På den har jeg litt over 5000. Men er noen som bruker andre målegreier å, så noen ganger blir jeg litt forvirra.

 

PUG Checker er veldig kjekk for å sjekke om folk er godt nok gearet eller ikke. Også en god del mindre forvirrende en ørten forskjellige typer gear scores. Hjelper deg kanskje ikke så mye hvis du ikke er leder, men jeg tenkte det var verdt å tipse folk om siden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...