Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Magen min var 56 veeeeeeldig lenge. Etter noen uker med av og på grinding klarte jeg å kverne han til 58. Gikk vel en uke så var jeg 74.

 

Gamle WoW er så innmari kjedelig at det er sykt med null variasjon samt at de tar tid. Husker jeg brukte nesten 2 timer på å samle 4 Zevar hoves i Barrens, det er den værste drop raten jeg har sett. Trodde jeg skulle klikke i vinkel.

Lenke til kommentar

Nå får vi heldigvis litt hjelp utenom RAF systemet via heirlooms. Ble lansert chests nå ved 3.2 patchen som gir 10% økning av XP for quest og mobs. Med shoulder har man da 20% mer XP å rutte med. Stacker og med rested XP. I tilegg får man kjøpt Cold Weather flying bok som man kan sende til alten sin (når han dinger 68) slik at du kan fly i Northrend med en gang.

 

Så å komme seg til 80 er blitt et lite steg raskere med altene sine. Heldigvis. Spyr om jeg må være lengere enn nødvendig i Silithius (f.eks).

Lenke til kommentar

Det ultimate er å gå i Outland på level 58, questene og fiendene gir mer exp, man får bedre utstyr fra questene som igjen gjør at du dreper kjappere.

 

 

På Hunteren var jeg innom Hellfire - Zangarmarsh - Terokkar og 10 quester i Terokkar, ved å ta en eneste instance.

Endret av Tufte
Lenke til kommentar
60-70 bør du ta i Outlands. Hellfire -> Zangarmarsh -> Terokkar -> Nagrand -> Blade's Edge og du bør være klar for Northrend (er ikke sikkert Blade's Edge er nødvendig, eller Nagrand, avhenger av hvor mange instancer du gjør på veien).

Eller hellfire-terokkar-nagrand-northrend :p

Du greier hvertfall fint og hoppe over et par soner ;)

Endret av Dernel
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...