Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hva ER hit cap egentlig? Hørte masse om at jeg måtte ha en viss hit % cap som DK hvis ejg skulle tanke og ditt og datt eller en spesiell def % cap.

 

Helt kjapt så har du en hvis sjanse til å bomme på monsteret du slår etter (eller kaster spells på). +hit gjør denne sjansen mindre, men sjansen kan aldri bli mindre enn null, hvilket vil si at når du har nok +hit til å eliminere sjansen til å bomme er du "hitcappa" og trenger ikke mer +hit.

 

mer om +hit: http://www.wowwiki.com/Hit

 

Defense reduserer sjansen for at et monsters slag mot deg skal være en "critical hit" altså dobbel skade. Et monsters sjanse til å crit'e noen av samme level er 5% (et monster har en "attack skill" på 5*level, din karakter har maksimum defense skill på 5*level, før bonuser fra utstyr er tatt med.). Det tar 25 defense skill å fjerne 1%.

 

Dette vil se at hvis din karakter er level 80, og han skal sloss med et monster som er level 82 (vanlig for bosser i heroics) så trenger du monsterets attack skill (82*5=410) + 25 (defense skill per 1% crit)*5 (monsterets crit% mot samme level) hvilket til sammen blir 485. 400 får du fra karakteren selv (maks 5*level innebygd), resten må du få fra utstyr, enchants etc.

 

Mer om defense: http://www.wowwiki.com/Defense

Lenke til kommentar
hvor høy Hit % må han ha for og bli caped igjen? 15%?

er fury warrior btw

 

"Gul" hitcap er 8%, de færreste prøver på mer +hit enn dét, da andre ting har høyere verdi etter dette. Dual wield hitcap er 27%.

lol. Er oppi 13.5% nå. Sikker på at man var caped ved 15%. White hits også :p

Lenke til kommentar
okok, nå er jeg mektig irritert her!

Får altså ikke migratet til ny server og har prøvd mange ganger. Får alltid "payment rejected" Jeg har prøvd med mamma sitt visa, pappa sitt visa og ikke minst mammas mastercard. Noen som har hatt det samme problemet som meg? og vet hva man kan gjøre?

Skal også prøve å ringe blizz i morgen, men er ikke sikker på hvordan det funker?

 

btw. ikke bry dere om feil osv. Dette er skrevet i full frustration/rage:(

 

Jeg hadde samme problemet for et par uker siden. Ingen kort som funka, sendt mail til blizz, og fikk svar "the issue is now fixed" så funket det.

 

Men det tok dem 2 uker å svare på mail, så jeg anbefaler å ringe, de ordner det nok på flekken.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...