Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

lol. Hadde 1k hp igjen da jeg møtte på en druid lvl 79. Jeg er 73. Han killer meg med moonfire. Jeg resser, han starter og angripe igjen.

 

Jeg /question

Han /sorry

Jeg /smile

 

Så lar han meg leve :p

 

ahh, slikt er moro noen gang.

 

Husker spesielt en episode, før tbc i tyrs hand da jeg farmet litt. Møtte en annen rogue som var veeldig mye bedre gearet enn meg(han hadde vel hele t3 settet tror jeg). Jeg ble litt nervøs, fordi jeg trodde han skulle ganke meg. Han var jo tross alt med i en guild som het Rush ellernoe i den duren, som var ett av de beste guilds på hordesiden på realmen.

Har ikke så klart minne av det, men tror jeg begynte med noe emotes og det viste seg at han var veldig vennlig.

 

Uansett, det hele endte med at vi gikk inn i det ene huset og tok annenhver mob. Dvs jeg angrep(cheap shot), så angrep han når stunnen min var over og hjalp meg drepe moben og vice versa.

Vet ikke om det gikk noe raskere enn det ville gjort å gjøre det alene, men det var koslig å farme slik :yes:

 

Ble nesten lei meg når vi tok avskjed og, husker jeg ville prøve å få fram at han skulle komme til samme tid i morgen.

Om han gjorde det eller ei vet jeg ikke, jeg kunne ikke møte opp pga internett problemer.

 

 

Opplevde det samme i Dragonblight, bare at jeg ble ikke drept da. Jeg satt og drakk van og spiste for å få opp livet og manan min når en Belf Paladin kommer bortover mot meg. Jeg har akkurat fått full HP og mana så jeg bare venter på at han skal angripe. Han gjør ingenting så jeg snur meg for å snakke med en questgiver. Mens jeg står der og leser quest knaller han til meg i bakhuet en gang med den jævla klubba si. Jeg snur meg rundt og han bare /sorry. Jeg ser litt på han og /angry, han /question og SMACK! Jeg moser han i bakken og går ^^ Dette er hva jeg kaller kjekt =D

 

Idiotisk! Han skulle vel trykke på npc, men kom til skade for å klikke deg istedetm, han sier unnskyld og du tar igjen ved å drepe han? Høres ut som noe en liten unge ville gjort.

 

Btw, sto ved Amphitheater i går i Zul'Drak, skulle hjelpe guildies med Of blood and Anguish (?), anyways. Mens vi venter er det 2 grps med allys der. Plutselig starter den ene locken å angripe og får med seg resten av allys -.-" Vi wiper ofc. Vi løper tilbake, resser et lite stykke fra og drikker/spiser. Deretter løper vi bort igjen. Den samme locken starter med det samme, og alle starter attack igjen. Da en av mine grp members daua, ble jeg så forbanna irritert. Jeg poppa trinkets, spirit wolfs og alt som kan poppes. Etter 2 minutter var det ikke en eneste ally igjen der. Jeg var den eneste levende i gruppa. Og eneste jeg ser i guild chatten er "..." . Jeg spør selvfølgelig om hva det var, og for som svar at de ikke hadde sett bedre pvp på veeeldig lenge. Her snakker vi spillere som har vært med siden første stund. xD Jeg skjønte ingenting jeg heller. :p Så bare rødt xD

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

føkk...jaja, har sendt mail til Blizz om det...håper de fikser dette raskt, tipper de fleste banker kommer til å innføre VbV..

 

edit: og ja, tok kontakt med skandiabanken da jeg ikke fikk betalt i dag, de sa at de hadde innført VbV og det var derfor jeg ikke fikk betalt, så jeg aktiverte driten, men Blizz har tydeligvis ikke gjort noe på sin side.

Endret av Leken
Lenke til kommentar

det jeg mente med realmlist var at den informasjonen man trenger for å logge inn der, du skjønner en av kompisene mine sletta den etter han skulle se om han kom inn på privat server.

jeg mener den som ligger i WOW mappa de på pcen. hadde vært fint vis noen hadde gått in der å ta copy and paste her. den som ligger i wow mappa med navn realmlist som man kan åpen i wordpat

Endret av Wooteman
Lenke til kommentar
det jeg mente med realmlist var at den informasjonen man trenger for å logge inn der, du skjønner av kompisene sletta den etter han skulle se om han kom inn på privat server.

jeg mener den som ligger i WOW mappa de på pcen. hadde vært fint vis noen hadde gått in der å ta copy and paste her. den som ligger i wow mappa med navn realmlist som man kan åpen i wordpat

 

eu.logon.worldofwarcraft.com

 

Edit : Som veldigsaklig skrev..

men du trenger ikke patchlist ;)

Endret av Ghraag
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...