Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke jeg heller... Er bare nysgjerrig på hvordan botting blir tatt på grunn av det tekniske, skjønner ikke hvordan de får det til så da blir jeg nysgjerrig. Personelig syns jeg botting (spesielt i bg) blir helt feil... Spillet skal nytes og spilles er ikke noe hast å få tak i items så å forsvare botting med at an MÅ ha gladiator gear med en gang men ikke liker pvp blir litt tynt.

Lenke til kommentar

Husker når jeg startet honorgrindinga med min 70 warrior for en måned siden cirka. kom i masse greens -of the beast og noen 70 blues etter lang tids pause, og alle hadde masser av S1 og S2 med resilience.

var ikke så stas og PvP'e da som det var før, siden alle tålte shitloads. Men nå har jeg fire gladiatordeler og merker god forskjell fra før, med tanke på stamina, crit, og strength. Får min femte og siste armordel idag! Blir fint med 15 sec CD på Intercepten ja.

 

Må innrømme at tanken på å botte kom et par ganger når jeg ble steamrolla gang på gang. Men jeg hadde nok ikke gjort det, fordi jeg syns PvP, og spesielt AV, er veldig gøy.

 

 

 

Er det noen som har tanket med Mortal Strike og Tactical mastery siden det ble forandra da? Er det fin threat, eller lite og samle på?

Lenke til kommentar
Hahaha, har strengt tatt ingenting å si lenger, etter at de adda report afk saken så straffer de veldig lite i battlegrounds for oss lit lurere karer ;) Verste man kan få er en suspension.

 

ikke når det kommer til 3rd party program , da er det rett ut..

 

Nei, i det siste har det vært mye suspensions, kun når det gjelder i BG. Ellers er det rett ut. og Orcuz: Tja, man har et program som gjør alt arbeidet for seg, som leser diverse verdier fra WoW og handler utifra det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...