Gå til innhold

Kjøpstråd - 13k - Film\Student


Fulgu

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I neste lønning kommer nok den 1024 brikken ja, og ikke 2x512 =) pluss en ekstern HD på rundt 200gb++ som skal fylles med snacks før førstegangstjenesten. Microsofts Wireless Notebook mus ligger nok også i denne pakken, eller noe tilsvarende med en like liten og nett sender. Bluetooth hade vært fett, hater PCMCIA, USB Dongler, ledninger og alt annet som måtte finne på å stikke ut av laptopens orginale kabinett.

 

Mulig det kommer en 7200 HD i samme pakke, om 4200 er så tregt at jeg merker og irriterer meg over dette, etter at den første uka med massive overføringer fra min stasjonære er over.

Endret av Fulgu
Lenke til kommentar

Har bestilt jeg og nå, sammens med disse to:

 

http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=111708&cks=PRL

 

http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=302902&cks=SPK (Bare den svarte)

 

Den musa var et tungt valg, emn Komplett hadde ikke noen mus av tilsvarende kvalitet som funka med bluetooth (Fordi jeg hater hater hater ting som stikekr ut av laptops)

 

Eneste som konkurerte var 400 spenn dyrere, og ekkel å holde i (Med MIN hånd.)

Lenke til kommentar

Kan dere som har bestilt denne skrive om hvordan den er i bruk? funker spill? 3d-mark, batteritid etc.

 

Det jeg også lurte på er om det vil være noe virkning å benytte en ekstern 7200RPM harddisk i spill istedet for den innebygde 4200rmp. Eller vil USB2/firewire bli flaskehalsen da? Uansett hva vil gå best i spill av den innebygde og en raskere ekstern disk?

Lenke til kommentar

Har fått lekkerbisken nå, og den er alt den skulle være for å si det sånn++

Ser at Fulgu har gått til innkjøp av ting som optisk mus og bæreveske. Vet ikke om Fulgu var klar over det, det var ikke jeg, men det følgte med en helt grei optisk mus fra logitech og en snerten bæreveske fra Asus.

Er veldig fornøyd, men har ikke fått testet spill enda, skal legge inn HL2 i dag så det blir inntressant. :love:

Lenke til kommentar

Erfaringene mine:

 

GOD byggekvalitet, jeg greier ikke fremkalle bølger i skjermen ved å presse på den i bakkant uten å ta usedvanlig hardt i til bærbar å være. Tastaturet er av god kvalitet, eneste er FN knappen som har stjålet en annen ganske populær fyrs plass, men dette er da også rimnelig standard på de fleste bærbare.

Eneste å utsette på fysisk kvalitet er touchpaden på min som er bittelitt løs i et hjørne, som gjør at om jeg klikker her får jeg en litt annen lyd enn ellers på padden (kresen, er jeg?)

Om selve bygget kan det nevnes at USB portene sitter med god avstand fra hverandre, og det er et lite rødt lys i hodetelefonutgangen, slik at man ser den lett i mørket. Museknappene fungerer godt, AudioDJknappen har jeg ikke fått testet enda, men de er der og ser pene ut. Logitechmusa som følger med er også kjempe messig.

 

Skjermen er krystallklar, og jeg hadde nok ikke brukt noen større oppløsninghadde det vært en mulighet. Fargene er skarpe og pene, og skjermkortet og ytelse er en Racer i Super Performance modus og jeg spiller ræva av meg for tiden i BF2 og GTASA. Er du pirkete kan jeg nevne at ca 1cm før skjermen slutter i hvert av de nedre hjørnene er den en meget liten nyanse mørkere.

 

Merker ikke noe til at HDen bare funker med 4200rpm, og til daglig bruker jeg en stasjonær med 7200, og noen særlig forskjell oppleves ikke, bortsett fra om jeg ska kopiere større filer (4,3gb og der i gården ;P) og da lar jeg den bare dure i bakgrunn mens jeg driver men andre ting, feks surfer.

 

Nettverkskortet funker ypperlig mrd god rekkevidde og Bluetoothen som en drøm, eneste problemet mitt er dette:

http://forum.hardware.no/index.php?showtopic=457123

Og det skyldes sikkert noen innstillinger jeg har gjort.

 

DVDfilmer spilles flott av i ROMen og lyden grei, men noe metallisk og innestengt, men for christ sake, det er en bærbar. Og den har digital 5,1 Surround-utgang.

 

Ellers noe?

 

PS:

 

SMEKK! til Komplott for å ikke informere om medfølgende Bæreveske, Logitech Optisk Notebookmus og WinXP Pro på egen plate med serial.

Og, en svær klem til ASUS for akkurat dette.

 

Den bæreveska til ASUS er foresten tynn og ikke spesielt stiv, men funker til lettere forflyttninger, men jeg hadde nok kjøpt den andre uansett. Trådløs mus måtte jeg også ha, ANGRER på at jeg ikke valgte en med BT så hadde jeg sluppet tingesten som stikker ut av PCen min.

 

Marius

 

- Ser at jeg har svart på alt bortsett fra det du over lurte på :p

 

Støyen er minimal, men det er en vifte som går konstant, bare så det er sagt. Om du ikke lytter etter den hører du den ikke, og i min hverdag overdøves den av mye annet konstant.

 

Batterilevetiden er i nærheten av 3 timer ved surfing og lett bruk, i et av de lavere modus. Har ikke fulgt så godt med og testen denne egentlig, siden den er lang nok til at jeg ikke merker noe problematikk. Var opptatt av dette da jeg lette etter bærbar, men har oppdaget at for meg som bruker den nå og da on the fly, men setter i lader om jeg skal sitte i et strekk på flere timer, å feks game hos en venn eller se film, er dette ikke så viktig på sekundet, bare den holder seg omtrendt som nå =)

Endret av Fulgu
Lenke til kommentar

Bare hyggelig!

 

Den er noe stor, men det erkun 15,4" Widescreenskjermens skyld, målene er opplyst på komplettsiden, og er ikke større en andre pcer i samme sjikt.

 

Laptopen er meget aktuell og grei, sett vekk fra HDen, men prisen veier den opp, så får en heller oppgradere på sikt. Det har ikke plaget meg en døyt enda.

Lenke til kommentar
Hvorfor blir den levert med FAT32 og 2 partisjoner med litt ugunstig størrelse?

Har planer om å kjøpe denne modellen i morgen, så hadde vært fint om noen kunne svare på det spørsmålet og/eller evt. slenge fram flere meninger om hvordan den er i bruk.

Støyen er helt tolererbar i en større forelesningssal med mye stillhet, vil dere si?

Lenke til kommentar

Høres ut som det går greit med lydnivå, altså.

Jeg leser på en rimelig ny test gjort av HW.no der hvor en billig ASUS A6U er blitt testet. Resultatene på batteriytelse skremte meg litt. Er det samme batteri som ligger i A6V(a) som A6U? Hjelper det på med det ulike innholdet (cpu, osv.)?

Takk for svar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...