Gå til innhold

Creative S750 THX 7.1


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Jeg har en HP laptop og en 42" plasma(billigutgave) som jeg vil ha et ok lydsystem til. Jeg har sett på Creative S750 THX 7.1. På din side.no bruker de dekoderen DDTS-100 til surroundsystemet. Jeg skal som sagt bruke dette på TV og PC. Trenger jeg ekstra 5-kanals forsterker mellom TV og S750 7.1??

 

 

HIlsen Nikolai Jebsen

 

(Im needy)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...
FallenA: kjører selv s750 på stua som surround set, man kobler dem slit man alltid har koblet høytalere og forsterkere, vanskeligere er det ikke.

 

Og for den som ikke vet, med enten analog eller digital signalkabel ;)

5172017[/snapback]

 

 

Kan du gå litt nærmere inn på dette !?

Spm du kan se dersom du ser på signaturen minn så driver jeg med hjemmekino, men når det gjelder den Creative pakken så er det vel ikke mulig å koble med mer enn en jack plugg til tven i tilfelle !

Selvfølgelig er det greit dersom man går via en pc med 7.1 lydkort, med digital, eller analog utgang, men dersom man skal koble rett fra forsterker / TV til Creative settet så er det vel ikke like enkelt, eller ? :hmm:

Lenke til kommentar

Nå vet jeg ikke helt hva du vil FallenA ,men jeg regner med at du vil koble til creative 750THX til en TV. Jeg fant et skjema for en TV og tok ledningene som gikk til "forsterkermodulen" i TVen og loddet på kabler som gikk til eksterne høytalere. Men det innebærer litt arbeid.

 

Er det minijack på TV`en blir det jo mye enklere siden alle forsterkere/pc høytalere jeg har sett kan spille samme lyden i alle kanaler (subben pleier da å romle mer etter egne erfaringer)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...