Gå til innhold

Angret på ip-telefoni


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Fikk et knall tilbud fra bluecom om ip-telefoni. Slapp etableringsgebyr og litt sånt, så jeg sparte 1200 kr. Fikk også et par trådløse telefoner billig. Jeg mottok alt sammen og monterte det. Problemet var bare det at jeg måtte trekke om kablene i huset, siden modemet står i andre enden av huset enn der telefonen skal stå.. Og det gadd jeg ikke ,for det er MYE jobb :p Så jeg bestemte meg for å angre.. Jeg ringte, men fikk beskjed om å sende mail.. Greit nok. Dette var på mandagen, 18. juli. På torsdagen mottar jeg at porteringen vil skje 1. august. Jeg ringer på førstkommende mandag, altså 25. juli, (var på en liten ferie) og lurer på hva dette er. De sier det er mange folk på ferie, så han kan avbryte porteringen der og da, men kan ikke ordne angringen. Greit nok.

 

Er nå på mandag 2 uker siden jeg sendte den første mailen, men jeg får jo aldri svar! Dette er for dårlig, selv om det er ferie! Det jeg ikke tenkte på før i dag, nå nettopp, er hva som kommer til å skje med telenor abonomentet våres på mandag (1. aug) ? Vil ikke dette fungere? Jeg har jo kanselert porteringen av nummeret.. Jeg angret (på mail, men ingen vet om noen har lest den!), så etter hva jeg har gjort, så har jeg sagt i fra at jeg ikke skal ha ip-telefoni tjenesten, og beholde det gamle abonomentet lenge før porteringen ble fastsatt. Sendte en mail eller noe sånt via siden til telenor, men den blir ikke lest før på mandag, og porteringen skulle skje klokka 2 på mandag, så jeg har en mistanke om at det slutter å funke da!

 

Noen som vet hva som vil skje og hva jeg kan gjøre?

 

Alt i alt er det jo forsåvidt bluecom sin feil om det skjer noe.. Jeg angret, men de leser ikke (antagligvis ikke siden de ikke svarer) mailen og sender info om porteringen 3 dager etter jeg har angret.

 

Må bare si at supporten på ADSL er glimmrende, men på telefoni er det ikke mye de kan hjelpe meg med via telefon!

 

 

Edit:

Bluecom er jo stengt, samme med telenor, så det hjelper ikke å ringe i helga!

 

Aner ikke om denne er postet riktig.. "Operatører og tjenester" hørtes riktig ut, men ligger jo under "Mobil og PDA" :hmm:

Endret av LaStrada
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...